Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 4 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
karta alexandra

Ενημερώθηκε: 03/04/24 - 23:33

Ζώδια: Σήμερα η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου λειτουργεί με ρεαλιστική αισιοδοξία, αλλά και τάση για απροσεξία και υπερβολές.

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, θα έχετε στην προσωπική σας χρονιά έντονες αναφορές στην συναισθηματική σας ζωή, που μπορεί να σημαίνει μία καρμική γνωριμία.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, θα έχετε μία ανήσυχη μέρα με πολλές συναισθηματικές αναστατώσεις. Βέβαια δεν θα υπάρχουν εντάσεις, αν δεν τις προκαλέσετε εσείς, οπότε καλό είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω σε προκλήσεις των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονες επαγγελματικές αναφορές σήμερα σας κουράζουν αρκετά και βρίσκεστε σε μία ένταση που δεν δικαιολογείται. Ίσως σκέφτεστε πολύ και χάνετε την ουσία των πραγμάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μέρα πολλών υποχρεώσεων και πολύ πιθανό να σας κουράσουν κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή στα μικροατυχήματα τις βραδυνές ώρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά θέματα σας απασχολούν σήμερα, ενώ θα υπάρξουν κάποιες αναστατώσεις που θα προέλθουν από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, τα συναισθηματικά σας, αλλά και η επαγγελματική σας πορεία είναι οι τομείς που θα σας απασχολούν με ένταση και με πολλές εξελίξεις. Σήμερα μην πάρετε οριστικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν θέματα που φορούν την καθημερινότητα σας. Ίσως να έχετε την τάση να κάνετε κάποιες υπερβολές, που θα βλάψουν τον οργανισμό σας, όπως πολυφαγία και ελάχιστο ύπνο.

ΖΥΓΟΣ

Είναι η περίοδος που η δυναμική σας βρίσκεται μόνο σε προσωπικά θέματα, αλλά και σε συνεργασίες με τους άλλους. Φροντίστε σήμερα να μην αφήσετε τα συναισθήματα σας να είναι ανεξέλεγκτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς είναι μέρα περίεργων συμπτώσεων και εκνευρισμών, κυρίως για τα πρόσωπα που αποτελούν το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σήμερα επιβαρύνει το επικοινωνιακό σας τομέα, όπως επίσης θα έρθετε σε δύσκολη θέση με τους άλλους, αν δεν σεβαστείτε τα προσωπικά τους όρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά θέματα σας απασχολούν έντονα σήμερα και νιώθετε εκτεθειμένοι σε συναισθήματα που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Καλό είναι να αποφύγετε σημαντικές αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί μία σειρά με έντονες συναισθηματικές καταστάσεις, που σίγουρα δεν σας δίνουν χαρά. Αποφύγετε τις εντάσεις με πολύ δικά σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον 12 τομέα σας και νιώθετε μία έντονη ανησυχία για την εργασία, αλλά και για τον τρόπο που θέλετε να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Ίσως παραλάβετε κάποιο έγγραφο που θα σας προβληματίσει αρκετά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ