Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 15 Μαϊου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
zodia karta

Ενημερώθηκε: 14/05/24 - 23:36

Ζώδια: Σήμερα η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα, αλλά οι όψεις που κάνει είναι δύσκολες και αρκετά απαιτητικές για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Το βράδυ στις 20.05, ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου και παραμένει σε αυτή την θέση έως τις 2 Ιουνίου, όπου η επικοινωνία αλλάζει, γίνεται περισσότερο άκαμπτη, αλλά και ώριμη.

ΚΡΙΟΣ

Σας δίνεται αυτή την περίοδο η δυνατότητα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε πολλές πληροφορίες για την οικονομική σας άνθηση και να κάνετε νέες συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διέλευση του Ερμή στο δικό σας ζώδιο, θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να έχετε μια αρκετά πιο εσωστρεφή συμπεριφορά. Βέβαια τις επόμενες 2 μέρες, καλό είναι να μην κλείσετε καμία συμφωνία λόγο αρνητικών όψεων του Ερμή, κυρίως εσείς που ανήκετε στις πρώτες μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η νέα θέση του Ερμή στον 12 τομέα σας, εγκαινιάζει ένα υποτονικό διάστημα. Ο Ερμής σε αυτόν τον τομέα σας δημιουργεί την ανάγκη του απολογισμού και της εσωτερικής ανάγκης, να εξετάσετε με λεπτομέρεια τους επόμενους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την διέλευση του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, η κοινωνικότητα σας θα αυξηθεί και θα γνωρίσετε αυτή την περίοδο καινούρια πρόσωπα. Πολύ πιθανόν να θέσετε νέους στόχους στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής θα στηρίξει τον επαγγελματικό σας τομέα και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Ίσως φτιάξετε κάποιες νέες συνθήκες ώστε να φτάσετε στα ποθούμενα σχέδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση του κυβερνήτη σας Ερμή, από το συμβατό για σας ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την οποιαδήποτε δραστηριότητα σας. Ταξίδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες και επαγγελματικές προοπτικές, θα αναπτυχθούν αυτή την χρονική στιγμή.

ΖΥΓΟΣ

Η διέλευση του Ερμή στον Ταύρο θα λύσει ουσιαστικά κάποια από τα οικονομικά σας θέματα. Σημαντικά επίσης ξεκαθαρίσματα θα κάνετε στην προσωπική σας ζωή και θα αξιολογήσετε τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, ενεργοποιεί τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Είναι καιρός να συζητήσετε κάποια πράγματα που σας αφορούν και έχουν να κάνουν με γάμο ή κάποια συνεργασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζει αρκετά τα επαγγελματικά σας και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σας κάνουν κάποια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση έως τις 2 Ιουνίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να βρίσκεται από σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, ενεργοποιείται η συναισθηματική σας ζωή, η σχέση σας με τα παιδιά σας αν είστε γονείς, ή θα αξιοποιήσετε τα χόμπι και την δημιουργικότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής από σήμερα ενεργοποιεί καταστάσεις που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως ασχοληθείτε με ένα ακίνητο, ή την αγοραπωλησία του.

ΙΧΘΥΕΣ

Το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά δραστήριο για σας, όπου μπορεί να ταξιδέψετε, να κλείσετε μία συμφωνία, αλλά και να έχετε αυξημένες υποχρεώσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ