Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 3 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
zodia karta

Ενημερώθηκε: 03/04/24 - 00:02

Ζώδια: Σήμερα το πέρασμα της Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, δημιουργεί τάσεις ομαδικότητας και συλλογικών δραστηριοτήτων. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, αυξάνει τον ρομαντισμό, αλλά και τις παρανοήσεις σε συναισθηματικά θέματα. Καλή μέρα για καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, είναι η χρονιά που θα αλλάξουν πολλά από τα σχέδια σας, θα βρεθείτε σε μία αναζήτηση νέων προκλήσεων, αλλά προσοχή σε οικονομικές και συναισθηματικές παραποιήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτη με Ποσειδώνα, σας ηρεμεί εσωτερικά και νιώθετε ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ καλύτερα στην προσωπική σας ζωή, αρκεί να το θελήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος σήμερα της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, δείχνει τις αλλαγές που οραματίζεστε. Μέσα από τις φιλικές επαφές, θα υπάρξουν έντονοι συναισθηματικοί δεσμοί, λόγο ενός γεγονότος. Γενικότερα θα έχετε την τάση να σας μπερδεύουν οι καταστάσεις και τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται σε σύγχυση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα ένα επαγγελματικό θέμα θα είναι αρκετά μπερδεμένο, όταν μάλιστα δεν κάνετε ξεκάθαρες συμφωνίες. Στην συναισθηματική σας ζωή, προσοχή στις μπλεγμένες καταστάσεις, κυρίως εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, είναι για σας μία πολύ καλή στιγμή σε προσωπικό επίπεδο. Αν είστε αδέσμευτοι, πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα σας συνεπάρουν.

ΛΕΩΝ

Κάποια προσωπικά θέματα βρίσκονται σε μία περίεργη κατάσταση, που μάλλον σας κάνουν να νιώθετε πολύ μπερδεμένοι με ότι συμβαίνει αυτό το διάστημα. Οι γεννημένοι 19, 20 και 22 Αυγούστου, να έχετε μεγαλύτερη προσοχή, στις σχέσεις σας και τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ποσειδώνας με την Αφροδίτη θα σας επηρεάσουν αρκετά εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Είναι αλήθεια ότι βρίσκεστε σε μία χαοτική συναισθηματική κατάσταση, ή νιώθετε ευάλωτοι συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μία περίοδος που οι εκλείψεις και οι θέσεις των πλανητών, κάτι θέλουν να σας πουν. Αλλάξτε τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων και σίγουρα να δώσετε προσοχή στην υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, η έχετε τον ωροσκόπο σας σε αυτή την θέση, είναι καιρός να γαληνέψετε την ψυχή σας με πρόσωπα που σας καταλαβαίνουν και νιώθουν τα ίδια συναισθήματα με σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία μέρα ήρεμη, με ήρεμες οικογενειακές παρεμβολές. Βέβαια επειδή η θέση του Ποσειδώνα δεν σας ευνοεί και ίσως κάτι θέλει να σας κρύψει, αφήστε τις αποφάσεις για αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε μία προσέγγιση καλής θέλησης σε πρόσωπο που αγαπάτε, η το εκτιμάτε. Βέβαια μην προσπαθήσετε σήμερα να κάνετε συμβόλαια και σοβαρές συζητήσεις, γιατί δεν θα σας βγουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Ποσειδώνα με Αφροδίτη, δεν είναι η καλύτερη για την οικονομική σας κατάσταση. Φροντίστε να έχετε ανοικτή την αντιληπτική σας ικανότητα, για να μην πέσετε θύμα απάτης.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Ποσειδώνα - Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο, είναι μία πολύ ιδιαίτερη όψη για την προσωπική σας ζωή, αλλά και πολύ απατηλή. Είναι πολύ εύκολο σήμερα να νιώσετε συναισθηματικά πολύ μπερδεμένοι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ