Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 30/01/24 - 23:41

Ζώδια: Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, μία θέση αρκετά θετική για σχέσεις και συνεργασίες, εφόσον συναντά σε   θετική γωνία τον Πλούτωνα, αλλά και τον Ήλιο. Ο πρώτος μήνας του χρόνου μας αφήνει με κάποια θετική πινελιά, ενώ οι Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι, θα έχουν μία καλή μέρα για να απολαύσουν συναισθηματική αρμονία με τους δικούς τους ανθρώπους. 

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, είναι μία καλή προσωπική χρονιά για τις προσωπικές σας σχέσεις και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας. Νέα πρόσωπα θα μουν στην ζωή σας και σίγουρα κάτι θέλουν να σας μάθουν. 

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας τελειώνει με συναισθηματικές υποθέσεις να σας δημιουργούν ανησυχία και κάποιες φορές εκνευρισμό. Βέβαια για σας του πρώτου δεκαημέρου, μία συνάντηση με αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας φέρει χαρά.   

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η τελευταία μέρα του Γενάρη, θα σας αφήσει με καλή αίσθηση. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω, σας έχει γεμίσει με αισιόδοξη διάθεση και καλές σχέσεις με τους άλλους.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία θετική μέρα για σας, όπου θα έχετε αυξημένη ζωτικότητα και καλές σχέσεις με την οικογένεια σας, ή τον σύντροφο σας.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους η τελευταία μέρα του Γενάρη σας βρίσκει προσηλωμένους σε οικογενειακές υποθέσεις, όπως επίσης αρκετά πιεσμένους με τις υποχρεώσεις σας. 

ΛΕΩΝ

Είστε αρκετά μπερδεμένοι με την προσωπική σας ζωή, αλλά νιώθετε ότι έχετε κάνει το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσατε για να μην δημιουργείτε πρόβλημα στην σχέση σας. Γενικότερα είστε σε αναμονή νέων γεγονότων και αυτό σας γεμίζει προσμονή και καλή διάθεση.   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς οι Παρθένοι έχετε μία γενικότερη αναστάτωση, αλλά όλα στο τέλος θα ολοκληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο. Έχετε το προνόμιο αυτή την περίοδο  να σας προσέχουν και να σας φροντίζουν οι άλλοι.  

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο θα σας δώσει πολύ ενέργεια και θετικότητα. Είστε σε μία συναισθηματική αρμονία, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου.   

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε αρκετά εσωστρεφείς, ενώ θα επιδιώξετε να βρεθείτε σε ήρεμους πορισμούς. Η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, στο να σας ξεκλειδώσουν από την τάση που έχετε για απομόνωση. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες ο μήνας σας αφήνει με αρκετά ερωτηματικά, κυρίως σε ότι αφορά τον τρόπο που έχετε διαχειριστεί την προσωπική σας ζωή. Είναι καιρός να εντοπίσετε τα λάθη που σας έχουν δημιουργήσει, οι ...λάθος επιλογές σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους ο Γενάρης φεύγει με πολύ καλές προοπτικές, ενώ ότι και να συμβαίνει γύρω σας, σίγουρα θα βρίσκετε έναν τρόπο να διαφεύγετε από τα δύσκολα που συμβαίνουν.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, κάτι ανατρεπτικό συμβαίνει στην καθημερινότητα σας, όπου ο μήνας φεύγει με ένα βαρύ κλίμα που σταδιακά θα εκτονωθεί. Για σας βέβαια του πρώτου δεκαημέρου, οι αλλαγές είναι πολύ θετικές και η επικοινωνία με αγαπημένο σας πρόσωπο, θα  σας δώσει χαρά.    

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η τελευταία μέρα του μήνα είναι αρκετά υποστηρικτική στα σχέδια σας, αλλά και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Η προσωπική σας ζωή χρειάζεται υπομονή. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ