Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 05/12/23 - 23:30

Ζώδια: Σήμερα είναι μία ενισχυμένη ενεργειακά μέρα, όπου η Αφροδίτη με τον Κρόνο δημιουργούν μεταξύ τους μια καλή γωνία, που χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης. Γενικότερα θα υπάρξουν και βοηθητικές γωνίες με την Σελήνη, όπου αυτή η χρονική στιγμή παραπέμπει σε αποφάσεις, κυρίως σε πρακτικά και οικονομικά θέματα, αλλά και μία τάση να συμπονούμε κάθε αδύναμη πλευρά μιας κατάστασης. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού, όπου σχέσεις και οι συνεργασίες λειτουργούν με περισσότερη ευκολία τις επόμενες δύο μέρες.

*Για σας που έχετε γενέθλια σήμερα, η προσωπική σας χρονιά θα είναι αρκετά βοηθητική για να φτιάξετε την κοινωνική σας ζωή, να κάνετε σχέδια με τον άνθρωπο σας, αλλά και να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Προσοχή στον Μάρτιο, Οκτώβριο και Δεκέμβριο 2024.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η καλή όψη Αφροδίτη – Κρόνου, υπόσχεται να σας φέρει κάποια θετικότητα στην προσωπική σας ζωή. Είναι επίσης πιθανόν να τακτοποιηθεί ένα παλιό σας θέμα, που αφορά τα οικονομικά σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Φιλίες και σχέσεις σήμερα θα έχουν την τιμητική τους. Ίσως μάλιστα θα έχετε αυτή την περίοδο μία νέα γνωριμία, ή μία συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά. Γενικότερα οι καταστάσεις θα είναι με το μέρος σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πάρετε βοήθεια από άτομο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ενώ θα υπάρχει μία πολύ καλή εξέλιξη στην επαγγελματική σας ζωή. Θα έχετε επίσης το απόγευμα, την φροντίδα  της Σελήνης από το συμβατό ζώδιο του Ζυγού.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανήκετε σε ένα από τα ζώδια που θα ευνοηθούν αρκετά από την θετική γωνία του Κρόνου – Αφροδίτη, βάζοντας στην ζωή σας την εύνοια μιας συναισθηματικής σταθερότητας. Οι σχέσεις σας θα έχουν κάτι όμορφο να σας προσφέρουν, κάτι που θα δυναμώσει με τον χρόνο.  

ΛΕΩΝ

Η θετική γωνία του Κρόνου – Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει σημαντικά εσάς των πρώτων ημερών στα οικονομικά σας, αλλά επίσης θα σας χαρίσει μία πολύ καλή συναισθηματική κατάσταση.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επικοινωνίες σας γίνονται ουσιαστικότερες και αρκετά πιο μόνιμες με αντοχή στον χρόνο. Μία νέα σχέση, αν και φαίνεται να υπάρχουν πολλά προβλήματα, στην ουσία είναι αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει.

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεστε σε μία μαγική συναισθηματική στιγμή για σας, ιδίως αν ανήκετε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Ίσως να έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας που ανήκετε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα έχετε αρκετά καλές προοπτικές για ένα θέμα που σας αφορά, ή μία σχέση που γεννιέται τώρα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια καλή μέρα για οικογενειακές υποθέσεις, όταν μάλιστα υπάρχουν πληγές από το παρελθόν. Φροντίστε επίσης να είστε έτοιμοι για θετικές επαγγελματικές αλλαγές.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι καιρός να κάνετε πιο ολοκληρωμένες σκέψεις και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για τα θέματα που σας απασχολούν. Από το απόγευμα θα στραφεί το ενδιαφέρον σας σε επαγγελματικές υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους των πρώτων ημερών, τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά στα οικονομικά σας. Ίσως μάλιστα υπάρξει μία επαγγελματική πρόταση, που θα σας αποφέρει αρκετά κέρδη. 

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας των πρώτων ημερών, είναι πολύ βοηθητική η γωνία που σχηματίζεται μεταξύ του Κρόνου και της Αφροδίτης. Η προσωπική σας ζωή θα ενισχυθεί με ειλικρίνεια.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ