Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Ενημερώθηκε: 05/07/22 - 21:38

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Το πέρασμα της Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού, μας δίνει κοινωνικότητα και είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να συναντήσουμε πρόσωπα που νιώθουμε ευχάριστα κοντά τους.

Τα ζώδια που επηρεάζονται με αυτό το ευχάριστο πέρασμά της Σελήνης, είναι (Ζυγός, Κριός, Δίδυμοι, Υδροχόος, Λέων και Τοξότης των πρώτων ημερών).

ΚΡΙΟΣ
Για σας τους Κριούς των πρώτων ημερών, η Σελήνη απέναντι από το δικό σας δεκαήμερο, δίνει υπερβολή στα συναισθήματα και τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε μία πολύ ιδιαίτερη γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη ενεργοποιεί σήμερα τα εργασιακά σας θέματα. Είναι πολύ πιθανόν να σας γίνει μία πρόταση, που μάλλον θα πάρετε πολλά οφέλη, αν την δεχτείτε. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να πάνε χαμένες, γιατί ο χρόνος θα είναι πολύ λίγος, ώστε να αποφασίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για σας των πρώτων ημερών, θα υπάρξουν πολύ ευχάριστα γεγονότα, ώστε να τακτοποιήσετε τα συναισθηματικά σας κενά και να νιώσετε πολύ καλά με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Είναι μία ευχάριστα ανάλαφρη μέρα, που θέλει να σας ξεκουράσει από προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για σας τους Καρκίνους, σήμερα θα νιώσετε την υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να φροντίσετε, αλλά μέσα από ένα πλαίσιο που ορίζει το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ
Για σας τα Λιοντάρια των πρώτων ημερών, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Ίσως μάλιστα θα πρέπει να μετακινηθείτε και να κάνετε συναντήσεις με πρόσωπα που θεωρείτε πολύ σημαντικά για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για σας τους Παρθένους του πρώτου δεκαημέρου, τα οικονομικά σας θα έχουν μία ανέλπιστη τύχη, όταν μάλιστα θα έχετε την βοήθεια κάποιου αγαπημένου σας προσώπου. Η μέρα σας θα κυλήσει με έντονη διάθεση, να αλλάξετε την συναισθηματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, όταν μάλιστα δέχεται την επιρροή του Δία, είναι ένδειξη μίας χαλαρή μέρας, που θα σας απασχολήσουν τα ευχάριστα κοινωνικά δρώμενα. Ασχοληθείτε με τους άλλους, αλλά και με τις καλές στιγμές που μπορείτε να δημιουργήσετε, κοντά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για σας των πρώτων ημερών, κάποια εργασιακά θέματα θα σας απασχολήσουν σε υπερθετικό βαθμό. Ίσως κάνετε κάποιες κρυφές συναντήσεις, ή θα νιώσετε την ανάγκη να μείνουν κάποιες συζητήσεις σας, ανάμεσα σε σας και κάποιο πρόσωπο εμπιστοσύνης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε σε μία αρκετά καλή χρονική στιγμή, όπου οι φιλίες και οι ευχάριστες γνωριμίες θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Φροντίστε να χαρείτε τα καλά που θα σας δώσει η μέρα αυτή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα εργασιακά σας σχέδια σήμερα θα μπουν σε εφαρμογή, ιδίως αν το επάγγελμα που κάνετε είναι δημιουργικό, αλλά και καλλιτεχνικό. Ανανεώστε τον χώρο σας, ίσως να είναι η καλύτερη στιγμή αυτών των ημερών, για να φτιάξετε την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για σας τους Υδροχόους των πρώτων ημερών, τα πράγματα είναι αρκετά ευχάριστα. Οι αποφάσεις σας, τα ταξιδάκια και οι συζητήσεις που θα κάνετε με άλλα πρόσωπα, θα έχουν το στίγμα της ικανοποίησης.

ΙΧΘΥΕΣ
Ευχάριστες εξελίξεις σε ένα προσωπικό σας θέμα, αλλά και σε οικονομικές απολαβές, από πηγή που δεν περιμένατε. Ίσως κάνετε κάποια αγορά, ή σας προσφέρουν κάποιο δώρο αξίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ