Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 14 Μαϊου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
karta alexandra

Ενημερώθηκε: 13/05/24 - 23:43

Ζώδια: Μία αρκετά θετική μέρα, όπου μας παροτρύνει να πετύχουμε τους στόχους μας. Τα συναισθήματα εύκολα ρέουν προς μία θετική κατεύθυνση. Βέβαια έχουμε και την επιρροή της χθεσινής συνόδου με Ήλιο – Ουρανό να έχει και σήμερα την παρουσία της, με θετικό αλλά και επικίνδυνο κάποιες φορές τρόπο.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα από τον Λέοντα, ενισχύει θετικά την ενέργεια σας, φροντίσει με θετικό τρόπο τα συναισθήματα σας, αλλά και δίνει ώθηση στα νέα σας σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι θετική μέρα για σας, όπου κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις θα κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο. Η Σελήνη σας βοηθά να αναπτύξετε καλές σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε μία αρκετά θετική μέρα που θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να μετακινηθείτε, αλλά και να επικοινωνήσετε με ασφαλή και θετικό τρόπο. Βρίσκεστε σε περίοδο επαγγελματικών αλλαγών εσείς του πρώτου και τρίτου δεκαημέρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, θα έχετε μία έντονη απασχόληση με εργασιακά θέματα, αλλά και με την τακτοποίηση κάποιων οικονομικών σας υποθέσεων. Όσον αφορά την συναισθηματική σας ζωή, αυτή η χρονική στιγμή, θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει αυτοπεποίθηση.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, δημιουργεί μία πολύ άρτια όψη με τον Άρη, βάζοντας την θετικότητα και την καλή ενέργεια σε σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, θα έχετε την τάση να είστε σήμερα αρκετά μυστικοπαθείς. Σίγουρα θα σας βγει σε καλό και μάλλον θα έχετε τον χρόνο να ξανασκεφτείτε τα πράγματα που σας αφορούν, χωρίς να έχετε την καλή ή κακή επιρροή των άλλων.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η προσωπική σας ζωή σήμερα θα έχει αρκετά μεγάλη εύνοια, αρκεί να δείτε με θετικό τρόπο τα γεγονότα και μην σκαλώσετε σε λεπτομέρειες που θα εξαφανίσουν την μαγεία της στιγμής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, είστε έτοιμοι σήμερα για δράση, κυρίως σε επαγγελματικά θέματα που θα παρουσιαστούν εξαιρετικές ευκαιρίες. Μπορεί να έχετε μία κοινωνική πρόσκληση, που η παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχετε μία αρκετά καλή ενέργεια να σας προστατεύει και να σας δείχνει τον τρόπο να κάνετε τα πράγματα που σας απασχολούν, εύκολα, ευχάριστα, αλλά και γρήγορα χωρίς καθυστερήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, είναι πολύ πιθανό σήμερα να ασχοληθείτε, με πωλήσεις, αγορές, επενδύσεις και οικονομικές συμφωνίες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι μέρα χαράς και δημιουργικότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και δεν έχετε την καλύτερη διάθεση αυτές τις μέρες, θα παρουσιαστεί μία ευκαιρία που θα σας δώσει και πάλι κίνητρα να ανακάμψετε και να ενεργοποιήσετε τα σχέδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα έχετε ένα όμορφο διάλειμμα, όπου θα νιώσετε δύναμη, θετική ενέργεια και καλά συναισθήματα να σας κυριεύουν και φυσικά θα σας φτιάχνουν την διάθεση τα πρόσωπα που έχετε κοντά σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ