Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 16 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
zodia karta

Ενημερώθηκε: 15/04/24 - 23:29

Ζώδια: Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Λέοντα, αλλάζουν οι ενέργειες και νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Βέβαια τις πρωινές ώρες κάποιες δυσκολίες θα παρουσιαστούν και μάλιστα ίσως συμβούν γεγονότα που θα μας κάνουν να νιώσουμε έντονη ψυχική αναστάτωση.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, θα έχετε σήμερα την αίσθηση ότι κάνετε ένα βήμα μπροστά και δύο βήματα πίσω, σε θέματα κυρίως που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η μέρα σας είναι έντονα ανατρεπτική, κυρίως σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι και τις ρίζες σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες θα έχουν βεβαρημένη ψυχολογία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μέρα που θα σας απασχολήσουν νέες ευκαιρίες και νέοι προορισμοί. Πολύ πιθανό να κάνετε καινούριες γνωριμίες ή να κερδίσετε την εύνοια κάποιου ανθρώπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν σήμερα θέλετε να κάνετε μία αγορά, είναι από τις πιο ακατάλληλες μέρες, ενώ όλα θα σας δημιουργηθεί η αίσθηση μιας Καρμικής κατάστασης, ενός μαθήματος, κάτι να σας προετοιμάζει για μία νέα σελίδα της ζωής σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας βάλει σε ένα περισσότερο συναισθηματικό διήμερο με τις καλές και τις δύσκολες μέρες να εναλλάσσονται. Είστε αρκετά έντονοι στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, κυρίως με τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους οι καταστάσεις είναι αρκετά αγχωτικές. Είναι σημαντικό για σας να αναθεωρήσετε, να ξανασκεφτείτε και να δικάσετε, τις συμπεριφορές των άλλων.

ΖΥΓΟΣ

Σε σας που ανήκετε κυρίως στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα έχετε σίγουρα μία έντονη συναισθηματική υπερχείλιση, βάζοντας στα άκρα τις σκέψεις και τα λόγια σας. Ένα φιλικό σας πρόσωπο ίσως σας απογοητεύσει, ή κινδυνέψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μία καλή μέρα για να βγάλετε από την καθημερινότητα σας κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις που σας δημιουργούν προβλήματα. Κατά τα άλλα, ετοιμαστείτε για εργασιοθεραπεία και έντονες δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, η μέρα σας θα είναι άκρως δημιουργική, αλλά με μία δόση μελαγχολίας, λόγο των καταστάσεων που μάλλον σας έχουν επηρεάσει αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η μέρα σας θα σας γεμίσει με έντονες ανασφάλειες, οικονομικές, συναισθηματικές, αλλά και υπαρξιακές. Θα διογκώσετε τα πράγματα και τα γεγονότα στο μυαλό σας και αυτό θα σας κάνει να μην βλέπετε ξεκάθαρα τα γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναισθήματα έντονα θα αναβιώσετε σήμερα, ενώ θα βρεθείτε πολύ κοντά στην απόφαση, ... να απομακρυνθείτε από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μέρα έντονης δραστηριότητας, αλλά έχει ένα σκοτεινό σημείο που πρέπει να προσέξετε και αυτό θα είναι, ...ότι έχετε βλάψει κατά το παρελθόν, θα σας επιστραφεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ