Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 26/3/2024 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
zodia karta

Ενημερώθηκε: 25/03/24 - 22:49

Ζώδια: Σήμερα δεν πραγματοποιείται κάποια σημαντική πλανητική όψη, οπότε οι επιρροές θα προέρχονται από μία γενικότερη εικόνα των ζωδίων, για σήμερα.

*Για σας που έχετε σήμερα γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά θα έχει έντονη την ενασχόληση σας με τις σχέσεις σας. Ίσως ένα νέο πρόσωπο που θα μπει στην ζωή σας, να σας αλλάξει κατεύθυνση .

ΚΡΙΟΣ

Είστε έντονα αναστατωμένοι με την προσωπική σας ζωή, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα αναρωτηθείτε για πολλά από εκείνα που δεν έχετε κάνει σωστά και έχετε φτάσει σε αυτή την άβολη θέση. Μην βάλετε σήμερα τον εαυτό σας στην διαδικασία αποφάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους τα πράγματα συνεχίζουν να σας προβληματίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ χρειάζεστε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε από τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα ίσως να σας βοηθήσουν ώστε να προχωρήσετε σε μία νέα δραστηριότητα. Εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, πολλά πράγματα έχουν αρχίσει και παίρνουν οριστική μορφή και τακτοποιούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μέρα απολογισμού για τις σχέσεις σας και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Κάντε μία στάση για να δείτε τον τρόπο που θα δράσετε για το καλύτερο που σας αναλογεί.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα μπορέσετε να συζητήστε για ένα προσωπικό σας θέμα, ακόμη και υπάρξει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Ίσως νιώθετε δυνατοί να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, ή όλα είναι ώριμα για να συζητηθούν ανοικτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, είναι μέρα κάποιων οικονομικών σας υποθέσεων, όπου άλλες θα πρέπει να συζητηθούν και άλλες έχουν ολοκληρωθεί. Γενικότερα μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του, είναι καιρός να διεκδικήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η επιρροή της χθεσινής έκλειψης στο δικό σας ζώδιο, θα σας φέρει έντονες αναφορές στις προσωπικές σας υποθέσεις. Πολλά θέματα έρχονται να σας θυμίσουν κάτι που αφορά το παρελθόν σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μέρα απολογισμού και έντονου προβληματισμού για μία υπόθεση σας. Ίσως ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σας προβληματίσει με την αψυχολόγητη στάση του απέναντι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, ίσως να μην είναι η καλύτερη περίοδος και γενικότερα μπορεί να έχετε μία ενόχληση απέναντι σε πρόσωπο που αφορά την συναισθηματική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα φροντίστε τα επαγγελματικά σας σχέδια και μην ξεχνάτε ότι ακόμη και τα οικονομικά σας θα εξαρτηθούν, από τις καλές ή όχι επιλογές που θα κάντε αυτές τις μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μέρα έντονης αναζήτησης για να μάθετε την αλήθεια, όπως επίσης να φροντίστε τις επιμέρους υποχρεώσεις σας. Μία συνάντηση με συγγενικό πρόσωπο, θα σας βάλει σε σκέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σας απασχολούν, ενώ θα πρέπει να καταλάβετε ότι τα λάθη δεν μπορείτε να τα κουκουλώσετε, αλλά να τα αντιμετωπίστε με θάρρος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ