Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 3 Μαΐου 2022

 
Προβλέψεις για τα ζώδια της 3 Μαΐου 2022

Ενημερώθηκε: 02/05/22 - 23:17

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια: Οι μέρες αυτές έχουν το στίγμα των δύο εκλείψεων, η μία που πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου και η επόμενη στις 16 Μαΐου, στον ίδιο άξονα και οι δύο, Ταύρου – Σκορπιού. Οπότε οι καθημερινές προβλέψεις έχουν και την επιρροή αυτών των εκλείψεων και καλό είναι να είστε προσεκτικοί αν ανήκετε στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρος, Σκορπιός, Λέων και Υδροχόος.

Σήμερα θα υπάρξει μία θετική όψη με Δία – Πλούτωνα, όπου θα επηρεάζει και την αυριανή μέρα, με αρκετά αισιόδοξα μηνύματα σε οικονομικούς διακανονισμούς και συμφωνίες.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, θα υπάρξουν κάποια θετικά γεγονότα που θα αφορούν τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Βέβαια θα πρέπει να αποφύγετε να ρισκάρετε τα χρήματα σας αυτή την περίοδο, όπου θα έχετε την τάση να ξοδεύετε πιο πολλά, από ότι εισπράττετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία καλή μέρα με πολλές πληροφορίες από το φιλικό σας περιβάλλον, ή με κάποιες νέες ιδέες σας, που θα έχουν την στόφα της επιτυχίας. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι οι εκλείψεις ήρθαν για να αλλάξουν την προσωπική σας ζωή, ή να σας βάλουν σε μία νέα σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, βάζοντας μία έντονη κινητικότητα στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες από τις υποθέσεις σας, που θα εξελιχθούν με γρήγορο ρυθμό, όταν μάλιστα νιώθετε ότι η υπομονή σας έχει εξαντληθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, μάλλον θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, ή κάνουν πράγματα που σας πληγώνουν. Βέβαια η αίσθηση ότι έρχεται μία ευκαιρία ή μία θετική εξέλιξη σε θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων, εργασίας και γενικότερα συμφωνιών, είναι πολύ σωστή και θα δικαιωθείτε απόλυτα.

ΛΕΩΝ

Είναι μία πολύ απαιτητική περίοδος αυτή για σας, αλλά από την άλλη, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες σε οικονομικά θέματα, αλλά και στα επαγγελματικά σας. Γενικότερα θα έλεγα ότι κάθε σας νέο βήμα, θα πρέπει να το προσέχετε, γιατί τώρα θα χτίσετε, ή θα γκρεμίσετε πράγματα και καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για πολλούς πλανητικούς συνδυασμούς που συμβαίνουν αυτή την περίοδο, έχετε μία καλή πορεία και γενικότερα βρίσκεστε σε μία πολύ δημιουργική στιγμή της ζωής σας. Ο Δίας σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δημιουργεί μία πολύ θετική όψη με τον Πλούτωνα, όπου και οι δύο, βλέπουν πολύ θετικά το ζώδιο σας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η αίσθηση της ασφάλειας και της τύχης.

ΖΥΓΟΣ

Για σας που έχετε [εργαστεί] ηθικά και σωστά πάνω σε ένα θέμα, η τύχη σήμερα και αύριο θα είναι με το μέρος σας. Η προσοχή σας βέβαια θα είναι στραμμένη στα οικονομικά σας, αλλά αυτό θα έχει διάρκεια και σίγουρα αμέσως δεν λύνονται παλιές οφειλές ή κακή διαχείριση, που τυχόν είχατε κατά το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, σήμερα και αύριο, θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες, σε συναισθηματικά θέματα, αλλά και σε υποθέσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν. Βέβαια οι εκλείψεις αυτής τις περιόδου, έχουν μία αρκετά έντονη παρουσία στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σας δημιουργεί προσωπικές και συναισθηματικές εκρήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά και οικογενειακά θέματα θα έχουν καλή εξέλιξη, όταν μάλιστα ανήκετε στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, οι προσωπικές και συναισθηματικές υποθέσεις, θα σας δημιουργήσουν μία έντονη ανησυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε την υπέρβαση σε μία υπόθεση, που θα είναι πολύ βοηθητική για σας κυρίως που ασχολείστε με τα ΜΜΕ, σπουδές και πνευματικές εργασίες. Αν βέβαια χρειάζεστε ένα διάλειμμα να ανανεωθείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, σήμερα και αύριο, θα έχετε αυτή την ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θέματα θα έχουν μία πολύ καλή πορεία, όταν μάλιστα δημιουργούνται κάτω από κάποιες κρυφές και παρασκηνιακές συνθήκες. Εδώ θέλω να τονίσω ότι, δεν θα πρέπει να αγνοείτε τις εκλείψεις, που σας επηρεάζουν άμεσα και με ανατρεπτικό τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας, λίγο πριν περάσει στο επόμενο ζώδιο, στις 10 Μαΐου, όπου θα παραμείνει για 5 μήνες, δημιουργεί μία πολύ θετική όψη με τον Πλούτωνα, που θα σας ανανεώσει και θα σας δημιουργήσει καινούργιες συνθήκες, ενώ θα μπουν σε εφαρμογή νέοι στόχοι.