Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 02/03/24 - 00:00

Ζώδια: Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει μία έντονη τάση αλλαγών και πολύ πιθανό να ανατραπούν κάποια από τα σχέδια μας. Ίσως δεν είναι η πιο καλή στιγμή για επενδύσεις, αλλά και οι σχέσεις θα περάσουν κρίση, ιδίως αν δεν υπάρχουν γερές βάσεις. Η διπλωματία θα είναι σίγουρα η πιο καλή επιλογή, από μία ανοιχτή αντιπαράθεση. 

*Για σας που έχετε γενέθλια στις 2 Μαρτίου, η προσωπική σας χρονιά θα έχει την τάση αλλαγών. Αν ηλικιακά βρίσκεστε κάτω των 40 ετών, ένα ταξίδι που θα πραγματοποιήσετε θα σας φανεί πολύ βοηθητικό και χρήσιμο.  

*Για σας που έχετε γενέθλια 3 Μαρτίου, θα γίνετε ανήσυχοι με τους περισσότερους τομείς που σας απασχολούν. Η προσωπική σας ζωή, θα περάσει από μεγάλες ανατροπές.  

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο είστε αρκετά ενεργοί σε διασκέδαση και κοινωνικές επαφές. Βέβαια μην μπείτε στον πειρασμό να κάνετε αγορές που θα ξεπεράσουν τις οικονομικές σας αντοχές. 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι ένα πολύ απαιτητικό διήμερο για σας, καθώς τα επαγγελματικά σας θα βρεθούν σε ένταση, λόγο συνθηκών. Προσέξτε επίσης τα οικονομικά σας, όπου θα προκύψουν ξαφνικές υποχρεώσεις, που δεν είχατε προβλέψει.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο θα έχετε την τάση να απομακρύνεστε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κάτι που θα σας δημιουργήσει τριγμούς στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Είναι επίσης καιρός να μάθετε κάποιες αλήθειες από έμπιστο πρόσωπο, αλλά δυστυχώς θα σας φτάσουν στα όρια σας.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείτε από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ή θα έχετε μία άσχημη οικονομική εμπειρία. Φροντίστε να κάνετε υπομονή σε καταστάσεις που δεν μπορούν να αλλάξουν άμεσα. 

ΛΕΩΝ

Δυσκολίες φέρνει αυτό το Σαββατοκύριακο στις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Τα επαγγελματικά σας επίσης θα σας κουράσουν και θα εξαντλήσουν την υπομονή σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία αρκετά κουραστική για σας περίοδος, όπου τα επαγγελματικά σας θα έχουν τον πρώτο λόγο, βάζοντας στην άκρη την διασκέδαση και την ξεκούραση. Βέβαια είναι πολύ πιθανό να σας έρθει από το πουθενά μία ευκαιρία, ή ιδέα, που θα σας βοηθήσει σε μία προβληματική κατάσταση.  

ΖΥΓΟΣ

Το Σαββατοκύριακο θα έχετε αρκετές εναλλαγές στην διάθεση σας, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Ίσως οι καταστάσεις να σας κουράσουν, αλλά και να σας δείξουν ότι αυτή η χρονική στιγμή δεν πρέπει να πάρετε καμία απολύτως  απόφαση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ένα πολύ έντονο διήμερο για σας, όπου πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν από τις σχέσεις που έχετε κτίσει τα τελευταία χρόνια. Αν για κάποιο λόγο σας προκαλέσουν τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σας, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε πολύ σύντομα τις ισορροπίες σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι δύσκολο αυτό το διήμερο για σας, αλλά μετά από μία έντονη κατάσταση θα καταλάβετε ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε και αυτό θα σας κάνει περισσότερο δυνατούς. Ίσως προκύψουν οικογενειακά θέματα που θα σας εξαντλήσουν σωματικά και ψυχικά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε κάποιες προσωπικές εξελίξεις, που εν τέλει δεν θα σας δώσουν αυτό που ακριβώς θα θέλατε. Η σιγουριά και η ηρεμία θα απουσιάζει αυτές τις μέρες από την ζωή σας, αλλά το επόμενο διάστημα θα βάλετε τις βάσεις που χρειάζεστε στις προσωπικές σας επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε αρκετά πράγματα να διαχειριστείτε, κυρίως τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Κάποιοι από σας θα μπείτε στην διαδικασία αλλαγής κατοικίας. 

ΙΧΘΥΕΣ

Μία αναστάτωση θα υπάρχει σε σας αυτό το διήμερο, αλλά έχετε και πολλά άλλα στο μυαλό σας που σας έχουν εξαντλήσει εδώ και πολύ καιρό. Μην πάρετε τώρα αποφάσεις και μην μπλέξετε με παράνομες και παρασκηνιακές υποθέσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ