Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου 2023

 
Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου 2023

Ενημερώθηκε: 22/09/23 - 17:30

Ζώδια:Το Σάββατο 23/9, ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού, όπου ξεκινά η φθινοπωρινή Ισημερία. [Για το έτος αυτό, θα είναι ένας κύκλος τριών μηνών δίκαιης ανταμοιβής, όπου πρόσωπα και καταστάσεις θα διαδεχθούν το νέο και το περισσότερο ασφαλές. Θα είναι μια περίοδος αναμονής για κάτι που έρχεται και δικαιώνεται η κάθε ηθική προσπάθεια]. 

*Για όσους έχουν γεννηθεί 23 Σεπτεμβρίου, θα βρεθούν σε μία μεγάλη προσωπική και συναισθηματική κρίση. Η Άνοιξη 2024, θα σας δώσει πνευματική διαύγεια και τάση να αλλάξετε το δύσκολο παρελθόν.

*Για όσους έχουν γεννηθεί 24 Σεπτεμβρίου, Οικογένεια και περιουσιακά στοιχεία θα σας απασχολήσουν αυτή την προσωπική σας χρονιά, ενώ θα αποδειχθούν οι επόμενοι μήνες, πλούσιοι από νέες εμπειρίες και πρόσωπα που θα αλλάξουν την ζωή σας. 

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, σηματοδοτεί την φθινοπωρινή Ισημερία, φέρνοντας στην ζωή σας ισορροπία στις προσωπικές σας υποθέσεις, συνεργασίες και άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος περνά στον έκτο τομέα σας, όπου για ένα μήνα περίπου θα ασχοληθείτε πιο έντονα, με θέματα που αφορούν την εργασία, υγεία, αλλά και θέματα καθημερινότητας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από αυτό το Σαββατοκύριακο, θα νιώσετε ότι τα πράγματα θα έρχονται περισσότερο αβίαστα στην ζωή σας. Είναι καιρός να εστιάσετε στα χαρούμενα που σας προσφέρονται, ενώ οι δραστηριότητες σας, θα σας γεμίζουν αρκετά θετική ενέργεια.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν το τελευταίο διάστημα είχατε νιώσει έντονη την παρουσία άλυτων προβλημάτων που δεν μπορούσατε να τα διαχειριστείτε, η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού θα κλείσει αρκετές από αυτές τις υποθέσεις. Επίσης αυτό το Σαββατοκύριακο, θα σας φέρει πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

ΛΕΩΝ

Έντονοι θα είναι οι προβληματισμοί σας για εργασιακά θέματα, αλλά το σημαντικό είναι ότι θα παρουσιαστούν, θετικές επικοινωνιακές προοπτικές και νέες γνωριμίες. Ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα καλά αυτής της περιόδου, θα προεξοφλήσει και το μελλοντικό αποτέλεσμα.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε μία πολύ καλή χρονική στιγμή αυτό το διήμερο, όπου από την μία θα χαρείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, από την άλλη, ανοίγονται νέες οικονομικές ευκαιρίες μπροστά σας. 

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο ο Ήλιος περνά στο δικό σας ζώδιο, όπου μαζί με την φθινοπωρινή Ισημερία, ξεκινά η γενέθλια περίοδος για σας. Ευκαιρίες θα σας δοθούν το επόμενο διάστημα, να ενδυναμώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, ή να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν έχουν τίποτα θετικό να σας δώσουν, παρά μόνο την αρνητικότητα τους.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάντα για σας η φθινοπωρινή Ισημερία σηματοδοτεί μία περίοδο έντονων εσωτερικών διεργασιών. Είναι καιρός να βρείτε τα πατήματα σας και να ξεκινήσετε σε ένα περίπου μήνα, την δική σας έντονη παρουσία στον κόσμο που ανήκετε.   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κοινωνικότητα σας ανθίζει αυτή την περίοδο, ενώ θα δεχθείτε μία έντονη επιρροή από πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Φροντίστε να διαλέξετε καλούς συνοδοιπόρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται αυτό το διήμερο στο δικό σας ζώδιο, ενώ θα δέχεται μία σειρά από καλές πλανητικές γωνίες, που θα επηρεάζουν θετικά την συναισθηματική σας ζωή. Ο Ήλιος από τις 23/9 θα βρίσκεται στο πιο υψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας και θα βάλει σε πρώτο πλάνο την κοινωνική και επαγγελματική σας κατάσταση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη αυτό το διήμερο θα σας πιέσει συναισθηματικά, ενώ θα νιώσετε μία έντονη δυσαρέσκεια με παρασκηνιακές καταστάσεις που θα συμβούν. Ο Ήλιος από το Σάββατο και για ένα μήνα περίπου, θα ευνοεί τα ταξίδια, την εκπαίδευση, αλλά και νομικές υποθέσεις.   

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε αρκετά συνειδητοποιημένοι για το τι συμβαίνει στην ζωή σας και ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις το επόμενο διάστημα. Τα συναισθήματα σας είναι εκείνα που θα ορίζουν τις αποφάσεις σας.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ