Χορηγός του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης η Kosmocar-Volkswagen 

Χορηγός του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης η Kosmocar-Volkswagen 
Ενημερώθηκε: 10/03/18 - 18:37

Στο κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός  που γίνεται στη Θεσσαλονίκη, στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, η Kosmocar-Volkswagen δίνει τα παρόν της  με 12 αυτοκίνητα που είναι  στη διάθεση των οργανωτών για τις ανάγκες του φεστιβάλ. 

Στο 20ο  Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης -ολοκληρώνεται την Κυριακή 11 Μαρτίου-  παρουσιάζονται 180 ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους και 48 μικρού μήκους. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζει το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ της διάσημης Γαλλίδας – με ελληνική καταγωγή – δημιουργού Ανιές Βαρντά, σε συσκηνοθεσία με τον JR, με τίτλο «Πρόσωπα & Ιστορίες». Πρόκειται για ένα αισιόδοξο road movie που κέρδισε το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ στο τελευταίο Φεστιβάλ Καννών.

Χορηγός του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης η Kosmocar-Volkswagen 

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, που μάλιστα άνοιξε την αυλαία του φεστιβάλ, ήταν υποψήφιο για Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ στον εφετινό διαγωνισμό, καθιστώντας την 89χρονη σκηνοθέτιδα ως τη γηραιότερη υποψήφια για Όσκαρ όλων των εποχών. Ας σημειωθεί ότι η Βαρντά έχει ήδη λάβει Τιμητικό Όσκαρ, για το σύνολο της καριέρας της. 

Με τη χορηγία της  η Kosmocar-Volkswagen συμμετέχει ενεργά σε μία εκδήλωση διεθνούς εμβέλειας, υπογραμμίζοντας έμπρακτα την υποστήριξή της σε ένα φεστιβάλ που αναδεικνύει τον πολιτισμό, προβάλλοντας ταυτόχρονα την πόλη σε όλο τον κόσμο. Η εταιρία αυτοκινήτων ως Επίσημος Χορηγός Μετακινήσεων του φεστιβάλ, έχει διαθέσει ένα στόλο 12 αυτοκινήτων, που αποτελείται από Passat, Tiguan, Golf καθώς και το νέο Polo. Επιπλέον, έχει παραχωρηθεί ένα Volkswagen Multivan για τις μετακινήσεις VIP προσκεκλημένων.