Κόκκινο Χαλί στις Κάννες για την ελληνική αποστολή του Ομίλου Συγγελίδη

Κόκκινο Χαλί στις Κάννες για την ελληνική αποστολή του Ομίλου Συγγελίδη
Ενημερώθηκε: 30/09/16 - 12:12
Του Πέρη Χαλάτση

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν επίσημα οι πύλες της έκθεσης Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η ελληνική αποστολή «αποβιβάστηκε» στις Κάννες. Μήν πάει το μυαλό σας σε κάποια κινηματογραφική πρεμιέρα. Στην πραγματικότητα η λαμπρή τελετή στήθηκε για μια πρεμιέρα που έχει σχέση με αυτοκίνητα.

Τα φώτα στράφηκαν πάνω στην ελληνική αποστολή ενώ βρισκόταν στο κόκκινο χαλί. Στο δρόμο για το «Palais de Festival» όπου πραγματοποιείται κάθε χρόνο το Φεστιβάλ των Καννών, οι Έλληνες «celebrities», που αιχμαλώτισαν τα φώτα των προβολέων στο red carpet, ήταν καλεσμένοι του Ομίλου Συγγελίδη, για την παρουσίαση του νέου SUV Peugeot 3008 στις Κάννες και δεν ήταν άλλοι από το δίκτυο επίσημων διανομέων της PEUGEOT στην Ελλάδα.

Στο φόντο, έστεκε λαμπερό το νέο PEUGEOT 3008 που με τις στιλιστικές και τεχνολογικές του καινοτομίες αποτελεί απτή απόδειξη της εξέλιξης της Γαλλικής μάρκας που σήμερα έχει να προσφέρει την πιο νέα και δυναμική γκάμα μοντέλων στην ιστορία της.

Ο Πολυχρόνης Συγγελίδης (αριστερά) ο Πέτρος Πιπερίδης (μέσον) και ο Γιάννης Συγγελίδης (δεξιά)

Ο Όμιλος Συγγελίδη, ήθελε με αυτήν την αποστολή να κινηθεί αντίθετα στο ρεύμα μίας περιόδου που χαρακτηρίζεται από οικονομικές περικοπές. Να επενδύσει και να επιβραβεύσει τους διανομείς για την συμβολή τους στην έντονα ανοδική πορεία της Γαλλικής φίρμας στην χώρα μας, αλλά και να τους φέρει πιο κοντά στο νέο μοντέλο με μία γνωριμία-παρακαταθήκη που θα τους καταστήσει πρέσβεις για την μελλοντική του πορεία στην Ελληνική αγορά.

Οι Έλληνες διανομείς της Peugeot, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν από πρώτο χέρι την υπεροχή του PEUGEOT 3008. Οδήγησαν το νέο μοντέλο σε εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου στη μαγευτική Γαλλική Ριβιέρα – Côte d'Azur, αλλά και σε απαιτητικές ορεινές διαδρομές, συνοδεία του Hi Fi ηχοσυστήματος που η αγαπημένη εταιρία των audiophiles, FOCAL, εξέλιξε για το μοντέλο. Απόλαυσαν τον πολυτελή χαρακτήρα του PEUGEOT 3008, αλλά και τις τεχνολογίες ασφαλείας και άνεσης που το εξοπλίζουν όπως, τη νέα γενιά του Peugeot i-Cockpit, το εξελιγμένο σύστημα πρόσφυσης Grip Control, το σύστημα ελέγχου επαγρύπνησης οδηγού, το σύστημα υποβοήθησης στην κατηφόρα, cruise control με πλήρη ακινητοποίηση και το σύστημα αυτόνομης πέδησης και αποφυγής σύγκρουσης.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Peugeot 3008, η ελληνική αποστολή πραγματοποίησε το ετήσιο Συνέδριό της στις Κάννες, όπου ο επικεφαλής της Peugeot, κ. Πέτρος Πιπερίδης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους του νέου SUV της μάρκας για το έτος 2017. Επιπλέον, τόνισε πως το νέο Peugeot 3008 έρχεται την κατάλληλη στιγμή στην ελληνική αγορά με το δίκτυο διανομέων της Peugeot άρτια προετοιμασμένο για να υποδεχθεί και να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες των πελατών του. Τέλος, αναφέρθηκε στην έμφαση που δίνει η εταιρεία σε νέους και καινοτόμους τρόπους απόκτησης των μοντέλων της, αλλά και στη νέα πλατφόρμα Peugeot που αφορά στη διαχείριση καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Το νέο Peugeot 3008 θα κάνει αύριο Σάββατο την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φετινό Σαλόνι του Παρισιού τον Οκτώβριο. Λίγο πριν η παρουσίαση του 3008 έγινε στους εκπροσώπους του τύπου.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση με τρείς SUV παγκόσμιες πρεμιέρες κάνει η PEUGEOT στο Σαλόνι του Παρισιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Citroen GT: Το "υπερόπλο" των Γάλλων λίγο πριν μπει στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι (ΦΩΤΟ)