Νίκος Νικολόπουλος: Ή Δήμαρχος ή τίποτα!

Νίκος Νικολόπουλος: Ή Δήμαρχος ή τίποτα!
Ενημερώθηκε: 11/03/19 - 15:58

Μπορεί να μας χωρίζουν περισσότεροι από δύο μήνες από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά η ένταση επιβαίνοντες ήδη πολύ ψηλά.

Στην Πάτρα εννέα συνδυασμοί και εκατοντάδες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι διεκδικούν την δημαρχία της πόλης, αλλά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι η υποψηφιότητα  του ΝίκουΝικολόπουλου.

Και τα σενάρια γύρω από το πρόσωπό του δίνουν και παίρνουν. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Αχαϊκής πρωτεύουσας, thebest.gr, ένα από τα σενάρια αναφέρει ότι «ο Νικολόπουλος κατεβαίνει για Δήμαρχος όχι γιατί θέλει να ασχοληθεί με τον Δήμο, αλλά για να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσοστό και να διαπραγματευτεί την επιβίωσή του στην κεντρική πολιτική σκηνή, να ξαναγίνει βουλευτής είτε με την ΝΔ, είτε με κάποιο άλλο κόμμα».

Ο Νίκος Νικολόπουλος ρωτήθηκε για το σενάριο αυτό και δήλωσε:

«Κατ’ αρχήν χαίρομαι που με αναγορεύουν σε βασικό διεκδικητή της Δημαρχίας. Κατά δεύτερον, η απάντηση βρίσκεται στο βιογραφικό μου. Όποτε ζήτησα την ψήφο των συνδημοτών μου, την αξιοποίησα για τους λόγους που μου την έδωσαν. Έτσι και τώρα. Ζητώ την ψήφο τους για να εκλεγώ Δήμαρχος. Να επιστρέψω στους συνδημότες μου όσα περισσότερα μπορέσω, απ’ όσα απλόχερα μου έδωσαν στα 30 χρόνια της κοινοβουλευτικής μου καριέρας.Ή Δήμαρχος ή τίποτα, λοιπόν!».