Γιλντιρίμ: Παγώσαμε την συμφωνία του προσφυγικού με την Ελλάδα, αλλά όχι με την ΕΕ

Καλοπιάσματα Γιλντιρίμ στην Ευρώπη για το προσφυγικό , ξεχνώντας ότι και η Ελλάδα είναι μέρος της-Τα μέτρα ασφαλείας για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς
Ενημερώθηκε: 09/06/18 - 18:06

O Μπιναλί Γιλντιρίμ, μιλώντας σε συνέντευξή του δηλώνει ότι  πάγωσε η συμφωνία επανεισδοχής με την Ελλάδα, ως αντίποινα για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, αλλά όχι και η συμφωνία για το μεταναστευτικό με την ΕΕ.

Βέβαια, ο Τούρκος πρωθυπουργός ξεχνάει ότι είναι άτοπο ουσιαστικά αυτό που αναφέρει αφού η Ελλάδα είναι μέρος της Ευρωπαικής Ένωσης, οπότε το  «πάγωμα» της διμερούς συμφωνίας με την χώρα μας ως αντίποινα για την απελευθέρωση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016,αφορά και την υπόλοιπη Ευρώπη, την οποία τώρα καλοπιάνει...

Στη συνέντευξή του στο NTV ο Γιλντιρίμ  διαβεβαιώνει ότι η Άγκυρα δεν προτίθεται να έλθει σε πλήρη ρήξη με την Ευρώπη στην διαχείριση των προσφυγικών ρευμάτων, παρά τις παλαιότερες απειλές του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν ότι μπορεί να ανοίξει τις πύλες ώστε εκατομμύρια πρόσφυγες να φτάσουν στην Γηραιά Ήπειρο και υπενθυμίζει τα αντίποινα στην Ελλάδα.

Τούρκοι αξιωματικοί: Φυλάσσονται σε στρατόπεδο-Φόβοι ακόμα και για απόπειρα δολοφονίας!

 

«Δεν είναι δυνατό να αποδεχτούμε αυτό που έκανε η γειτονική μας χώρα, η Ελλάδα», είπε ο κ. Γιλντιρίμ. «Άφησαν ελευθέρους τους γκιουλενιστές παρ’ όλο που υπάρχουν τόσοι νεκροί και τραυματίες και αυτό δεν συνάδει με τις σχέσεις καλής γειτονίας».

Με τον φόβο της απαγωγής

Διαβάστε ακόμα: Μέχρι και με απαγωγή των Τούρκων αξιωματικών απειλεί η Άγκυρα-Οχυρώνεται η Αθήνα!

 

Την ίδια στιγμή, ελεύθεροι και κάτω από ασφυκτική επιτήρηση είναι οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί, τους οποίους ακόμα με μανία κυνηγάει ο Ερντογάν φτάνοντας, μάλιστα, σε σημείο η Άγκυρα θα απειλήσει ευθέως με απαγωγή.

Η τοποθεσία, φυσικά, του μέρους που βρίσκονται είναι άγνωστη, ωστόσο, είναι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάπου στην ηπειρωτική Ελλάδα. Ο καθένας έχει το δωμάτιο του. Κοινόχρηστοι είναι μόνο οι χώροι της κουζίνας και του σαλονιού. Έχουν ελευθερία να κάνουν πεζοπορία ή τρέξιμο αλλά όχι να βγαίνουν από τον φυλασσόμενο χώρο. Οι μοναδικές επισκέψεις που δέχονται είναι αυτές από τους δικηγόρους τους. Και όσοι μπαίνουν στο χώρο, ελέγχονται εξονυχιστικά.