«Κάηκε» λόγω sex στην τουαλέτα

«Κάηκε» λόγω sex στην τουαλέτα
Ενημερώθηκε: 13/02/18 - 16:06

Σεξουαλικό σκάνδαλο με αποδιοπομπαίο τράγο έναν ομογενή έχει ξεσπάσει στους κόλπους της βρετανικής τράπεζας Clydesdale. 

Ο 50χρονος Γιώργος Ελευθερίου απολύθηκε από τη θέση του μετά την αποστολή ανώνυμης επιστολής από υπαλλήλους της τράπεζας προς τη διοίκηση, στην οποία του καταλόγιζαν ανεπαρκή λήψη μέτρων μετά το ροζ σκάνδαλο που ξέσπασε όταν έγινε γνωστό ότι δύο υπάλληλοι της τράπεζας συνελήφθησαν να κάνουν σεξ στις τουαλέτες μπαρ του Κόβεν Γκάρντεν. 

Το ζευγάρι, ένας άντρας και μια γυναίκα γνωστοί μόνο με τα αρχικά Ζ και Ν, πιάστηκε επ' αυτοφόρω από την ασφάλεια του μπαρ Dirty Martini να κάνει σεξ στις γυναικείες τουαλέτες, στη διάρκεια εξόδου του με συναδέλφους.

«Kλίκα ανέγγιχτων»

Οπως αναφερόταν στην ανώνυμη επιστολή, ο Ελευθερίου, αν και δεν ήταν παρών στο μπαρ, είχε πληροφορηθεί τι είχε συμβεί και είχε διαβεβαιώσει τους υπαλλήλους ότι κάτι τέτοιο δεν θα επαναλαμβανόταν. 

Επιπλέον, ο συντάκτης της επιστολής ανέφερε ότι και ο Ελευθερίου είχε πιαστεί από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος της τράπεζας να κάνει σεξ με τη Ν, ενώ αποκαλούσε τον ίδιο και τα τέσσερα άτομα που είχαν βρεθεί στο Dirty Martini «κλίκα ανέγγιχτων». 

Ο παραλήπτης της επιστολής και διευθυντής του κλάδου εμπορικών συναλλαγών Μπράιαν Κόλκιχουν, έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε, αποφάσισε να απολύσει τον Οκτώβριο του 2016 τον Ελευθερίου για «ανεπαρκή δράση» αναφορικά με τις φήμες, όπως και τη Ν για ανάρμοστη συμπεριφορά, και να κάνει συστάσεις στα υπόλοιπα τρία μέλη της λεγόμενης «κλίκας». 

Ο Ελευθερίου, ο οποίος αρνείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη Ν, προσέφυγε στο δικαστήριο εργατικών διαφορών, το οποίο απεφάνθη προ λίγων ημερών ότι η απόλυσή του ήταν άδικη.

Πηγή: Espresso