Μια 46 χρονη προσπάθησε να σκοτώσει τον Ομπάμα!

 
Μια 46χρονη προσπάθησε να σκοτώσει τον Ομπάμα!

Ενημερώθηκε: 25/11/17 - 11:02

Μια 46χρονη σχεδίαζε να βλάψει και πιθανότατα να σκοτώσει τον Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με το FBI και οι τρίχες της γάτας της, που βρέθηκαν στο πακέτο με εκρηκτικών «πρόδωσαν» την γυναίκα από το Τέξας που ετοίμαζε την απόπειρα δολοφονίας του πρώην Αμερικανού Προέδρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, η Τζούλια Ποφ κατηγορείται ότι είχε στείλει στον Ομπάμα τα εκρηκτικά όταν ήταν ακόμη πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά και στον κυβερνήτη του Τέξας, Γκρεγκ Αμποτ, τον Οκτώβριο του 2016.

Στην περίπτωση του Ομπάμα η μυστική υπηρεσία είχε εντοπίσει το πακέτο, ενώ ο Αμποτ γλίτωσε τα σοβαρά εγκαύματα και ίσως τον θανάσιμο τραυματισμό του, επειδή δεν το άνοιξε, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Το FBI κατάφερε να συνδέσει την Ποφ χάρη στα περιεχόμενα των πακέτων, ανάμεσά τους ένα κουτί τσιγάρα που είχε αγοράσει κοντά στο σπίτι της. Στοιχείο κλειδί ήταν όμως οι τρίχες από τα κατοικίδιά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Σοκ! «Μάζεψαν» την Μάλια Ομπάμα σε άσχημη κατάσταση (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίχες από γάτα βρέθηκαν στα πακέτα και έπειτα από αναλύσεις διαπιστώθηκε ότι προέρχονταν από εκείνες που είχε η Τεξανή στο σπίτι της. Εκείνη δήλωσε στο FBI ότι δεν της άρεσε ο Ομπάμα ως πρόεδρος και πως ήταν αναστατωμένη με τον Αμποτ επειδή δεν έπαιρνε διατροφή από τον πρώην σύζυγό της.