Ο Ερντογάν κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ερντογάν κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 19/10/18 - 08:14

Ο Τούρκος Πρόεδρος είναι τόσο ...ενθουσιασμένος που συναντά τον Μολδαβό ομόλογό του Ιγκόρ Ντόντον ώστε παραδίδεται στην αγκαλιά του Μορφέα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται στη Μολδαβία για διήμερη επίσκεψη και χθες το βράδυ έδωσε κοινή συνέντευξη τύπου με .Σε κάποια στιγμή, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο Ερντογάν κοιμήθηκε όρθιος κανονικά. Η κάμερα τον συνέλαβε  να κλείνει τα μάτια του, να κατεβάζει σιγά σιγά το κεφάλι του και να ταξιδεύει...

Σύμφωνα με τον Μολδαβό δημοσιογράφο που πόσταρε το παραπάνω βίντεο αυτή δεν ήταν η μόνη περίεργη αντίδραση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Ερντογάν κοιμήθηκε και ξύπνησε αρκετές φορές, ανακάτευε ακατανόητα τις σημειώσεις του συνεχώς, πείραζε επίσης διαρκώς το μικρόφωνο που είχε μπροστά του και κοίταζε κυρίως προς τα κάτω.

Πάντως, για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αποκοιμιέται σε συνέντευξη τύπου ο Τούρκος Πρόεδρος. Πέρυσι αποκοιμήθηκε την ώρα που μιλούσε ο Ουκρανός Πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο.