Απίστευτα τραγικές διαστάσεις λαμβάνει η τραγωδία στη Ρωσία από μεγάλη φωτιά σε εμπορικό κέντρο. Τουλάχιστον 53 είναι οι νεκροί και 16 οι αγνοούμενοι από την μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σ’ ένα εμπορικό κέντρο, στο Κεμέροβο της Σιβηρίας, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@annazare4neva) στις
Η Επιτροπή που διεξάγει τις έρευνες για σοβαρά αδικήματα στη Ρωσία και υπάγεται απευθείας στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αναλάβει να εξετάσει την υπόθεση της που ξέσπασε κάτω από ανεξακρίβωτες συνθήκες στο νεότευκτο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στην πόλη Κεμέροβολο της Σιβηρίας, την ώρα που ήταν κατάμεστο από κόσμο, και ιδιαίτερα από μικρά παιδιά που βρίσκονταν εκεί με τους γονείς τους, συγκεκριμένα στον παιδότοπο του εμπορικού κέντρου.
Ρωσία: Ανείπωτη τραγωδία από φονική φωτιά σε εμπορικό κέντρο
Οι υπηρεσίες διάσωσης πρόλαβαν να διασώσουν 120 άτομα, σύμφωνα με το Υπουργείο Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@sashulya_rollan) στις
Οι εικόνες που ήρθαν νωρίτερα από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης είναι συγκλονιστικές.
Πυκνοί καπνοί αναδύονται από το κτίριο, ενώ ένα από τα βίντεο δείχνει έναν άνθρωπο σε απόγνωση να πηδά από το παράθυρο τετάρτου ορόφου.Και δεν ήταν ο μόνος
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο: