«Ροζ» συνοδός πυροβόλησε πελάτη της γιατί ήταν κακός στο... κρεβάτι!

«Ροζ» συνοδός πυροβόλησε πελάτη της γιατί ήταν κακός στο... κρεβάτι!
Ενημερώθηκε: 10/11/17 - 17:15

Μια συνοδός πολυτελείας εκνευρίστηκε με τον πελάτη της κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και τον πυροβόλησε στο κεφάλι δύο φορές.

Η 21χρονη Marissa Wallen φαίνεται πως απογοητεύτηκε από τον πελάτη της κατά τη διάρκεια της ερωτικής τους πράξης και αποφάσισε να τον πυροβολήσει στο κεφάλι, σύμφωνα με την Αστυνομία της Ουάσιγκτον. Πρόκειται για ένα περιστατικό που συνέβη στην Αμερική και, όπως φανερώνουν οι πληροφορίες, η εν λόγω νεαρή προέβη σε αυτή την πράξη γιατί δεν ήταν καλός στο στοματικό σεξ.

Έτσι, ο 36χρονος πελάτης της πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του, εν ώρα μιας ευχάριστης- τις περισσότερες φορές- πράξης, ενώ του άρπαξε το πορτοφόλι και το έβαλε στα πόδια, πιστεύοντας πως ήταν νεκρός!

Σύμφωνα με την  αστυνομία, η Marissa Wallen τον πυροβόλησε γιατί εξοργίστηκε από την τεχνική του στο στοματικό σεξ, αλλά δεν «ήξερε πώς να του το πει αυτό». Ο πελάτης βρέθηκε ζωντανός μεν τρεις μέρες αργότερα, αλλά δεν παρουσίαζε κανένα σημάδι επικοινωνίας. Οι νοσοκομειακοί γιατροί επιβεβαίωσαν πως έφερε πράγματι δυο σφαίρες στο κεφάλι, αν και εκείνος δεν έχει βρει ακόμα τις αισθήσεις του για να μιλήσει για το γεγονός.

Η ιερόδουλη «φόρτωσε» επίσης τις κάρτες που του έκλεψε με περισσότερα από 10.000 ευρώ και τη συνέλαβε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της οικοδομής να μπαίνει στο σπίτι του τραγικού πελάτη και να βγαίνει αργότερα τρέχοντας.

Η εγγύησή της ορίστηκε στο 1 εκατ. δολάρια και όλοι περιμένουν τώρα τον άτυχο άνδρα να ξυπνήσει.