Δεν ξέρει να χάνει ο Ερντογάν - Αγνόησε επιδεικτικά τον Ιμάμογλου σε κηδεία (video)

Δεν ξέρει να χάνει ο Ερντογάν - Αγνόησε επιδεικτικά τον Ιμάμογλου σε κηδεία (video)
Ενημερώθηκε: 19/04/19 - 21:05

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνάντησε τον Εκρέμ Ιμάμογλου σε κηδεία αλλά τον προσπέρασε και δεν του έδωσε το χέρι του να τον χαιρετίσει.

Η στιγμή καταγράφηκε από τις κάμερες και σχολιάζεται γιατί φάνηκε έντονα η αγνόηση του Ερντογάν προς τον νέο δήμαρχο Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε επίσης: Επικίνδυνο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη

 

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, προερχόμενος από την αντιπολίτευση, ανέλαβε επίσημα τα νέα καθήκοντα την Πέμπτη (18/4) το πρωί. 

«Λάβαμε το χρίσμα από το Συμβούλιο Εκλογών της Περιφέρειας Κωνσταντινούπολης. Παρέλαβα το χρίσμα στο όνομα των 16 εκατομμυρίων συμπολιτών μας. Δεν θα υπάρχουν διακρίσεις για κανέναν. Δεν εγκαταλείψαμε ποτέ την πίστη μας στην δημοκρατία και τον αγώνα για αυτήν. Δεν εγκαταλείψαμε ποτέ την ενότητα και την αλληλεγγύη μας προς τους ανθρώπους αυτής της πόλης. Είπαμε ότι δεν θα παραχωρήσουμε σε κανέναν το δικαίωμα των 16 εκατομμυρίων κατοίκων της και δεν το κάναμε. Γνωρίζουμε τα αιτήματα όλων σας και θα ξεκινήσουμε να σας υπηρετούμε άμεσα. Οι πύλες του δήμου της Κωνσταντινούπολης σήμερα άνοιξαν προς το λαό. Γνωρίζουμε ότι ακόμη υπάρχουν διαδικασίες σε εξέλιξη. Ελπίζω οι αρμόδιοι θεσμοί να ολοκληρώσουν την διαδικασία και να δώσουν τέλος στην αβεβαιότητα που υπάρχει εδώ και 17 ημέρες», ανέφερε κατά την παράδοση - παραλαβή.

 

Πηγή: sigmalive.com