Γιώργος Παρτσαλάκης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρό καρδιακό πρόβλημα

Γιώργος Παρτσαλάκης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρό καρδιακό πρόβλημα
Ενημερώθηκε: 19/04/20 - 11:57

Με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο μεταφέρθηκε ο Γιώργος Παρτσαλάκης στο Τζάνειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν από την Ανάσταση αισθάνθηκε αδιαθεσία και οι δικοί του άνθρωποι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Πριν από λίγες μέρες ο ηθοποιός της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «8 λέξεις», είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό και ότι έμεινε 15 μέρες καραντίνα στην Κύπρο (λόγω γυρισμάτων) και άλλες 15 μέρες όταν επέστρεψε στην Αθήνα: 

«Είμαι 68 ετών. Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Είναι οι άνθρωποί μου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω πρώτα εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει. Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω», είχε δηλώσει ο αγαπημένος ηθοποιός.