Χάκερς απειλούν να διαρρεύσουν απόρρητα έγγραφα για την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου

Χάκερς απειλούν να διαρρεύσουν απόρρητα έγγραφα για την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου
Ενημερώθηκε: 02/01/19 - 21:24

Να διαρρεύσει άγνωστες μέχρι στιγμής πληροφορίες σχετικά με τη μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία των ΗΠΑ, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου απειλεί η Dark Overlord, μια διεθνής ομάδα χάκερ, ζητώντας λύτρα. 

Η ομάδα, που έγινε γνωστή το 2017 για τη διαρροή επεισοδίων της σειράς του Netflix «Orange is the New Black» και χάκαρε επίσης μεγάλα δίκτυα όπως το ABC, το NBC και το HBO, χάκαρε συγκεκριμένα μια δικηγορική εταιρεία στις ΗΠΑ που δεν κατονομάζεται, ζητώντας χρήματα εκπεφρασμένα σε Bitcoin. 

Οι χάκερ υποστηρίζουν ότι βρήκαν εκατοντάδες έγγραφα, μεταξύ των οποίων και 18.000 emails, μη δημοσιοποιημένες συμφωνίες, καταθέσεις και μαρτυρίες ειδικών, καθώς και περιεχόμενο επικοινωνίας με κυβερνητικούς αξιωματούχους. 

Η δικηγορική εταιρεία καλείται να πληρώσει ένα ικανοποιητικό ποσό χρημάτων στην ομάδα των χάκερ.

Μάλιστα, η Dark Overlord αναφέρει ότι η εν λόγω διαρροή θα ξεπερνούσε «σε όγκο και αντίκτυπο» τις διαρροές εγγράφων από τον Έντουαρντ Σνόουντεν. Οι χάκερ εγγυώνται ότι η διαρροή αυτού του υλικού «θα γεννήσει εκατομμύρια νέα άρθρα και θα συμβάλλει στη μεγαλύτερη και πιο σημαντική διαρροή στοιχείων που έχει συμβεί ποτέ». 

ΠΗΓΗ: sputniknews.gr