Η μετά θάνατον εκδίκηση στη Βασίλισσα της Δανίας από τον σύζυγό της

 
Η μετά θάνατον εκδίκηση στη Βασίλισσα της Δανίας από τον σύζυγό της

Ενημερώθηκε: 05/08/17 - 17:59

«Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι» λέει ο θυμόσοφος λαός και στην Δανια έχουν βαλθεί να αποδείξουν αληθινούς τους Έλληνες.

Βασίλισσας

πρίγκιπας

σύζυγο

παλάτι

Ο σύζυγος της της Δανίας Μαργαρίτα, Χένρικ αποφάσισε να τιμωρήσει μετά θάνατον την του. Ο 83χρονος πρίγκιπας ενημέρωσε με μια αιφνιδιαστική κίνηση το πως αποφάσισε να μην ταφεί μετά θάνατον μαζί με την σύζυγο.

οικογένειας

θανάτου

ζευγάρι

Η Βασίλισσα και ο πρίγκιπας βρίσκονται ακόμα εν ζωή, αλλά όπως προστάζει το πρωτόκολλο, είθισται τα μέλη της βασιλικής να κανονίζουν τις λεπτομέρειες του τους από νωρίς. Το πρωτόκολλο επίσης ορίζει τα βασιλικά ζεύγη να τάφονται πλάι πλάι, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύσει σε αυτή την περίπτωση. Το αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και ο πρίγκιπας Χένρικ έχει αποσυρθεί πλέον στους αμπελώνες του στη Ν.Γαλλία, αλλά παραμένει ακόμα παντρεμένος με την Βασίλισσα Μαργαρίτα.

Αιτία για την αιφνιδιαστική απόφαση του πρίγκιπα Χένρικ, ήταν η πολυετής πικρία του που δεν ανακηρύχθηκε ποτέ βασιλιάς, αλλά παρέμεινε όλα τα χρόνια του γάμου του με τον τίτλο που πρόσφατα παραιτήθηκε από το δικαίωμά του.

βασιλιά

Η γυναίκα του Βασίλισσα Μαργαρίτα δεν του έδωσε ποτέ τον τίτλο του , αντιθέτως από το 1967, όταν και παντρεύτηκαν, είχε ονομαστεί σύζυγος-πρίγκιπας. Πολλές εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός με την Βασίλισσα όμως να μην υποκύπτει στις πιέσεις.

«Δεν είναι μυστικό ότι ο πρίγκιπας για πολλά χρόνια ήταν δυσαρεστημένος με το ρόλο του και τον τίτλο που του έχει απονεμηθεί στη δανική μοναρχία. Αυτή η δυσαρέσκεια αυξάνεται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια » σχολίασε επί του θέματος η υπεύθυνη για θέματα επικοινωνίας του παλατιού, Λένε Μπάλλεμπι. Όπως εξήγησε για τον πρίγκιπα Χένρικ, η απόφαση να μην ταφεί δίπλα στη βασίλισσα είναι η λογική συνέπεια της μη εξομοιώσεως του με τη σύζυγό του αφού δεν έχει τον τίτλο και τον ρόλο που επιθυμεί.

Η απόφαση του πρίγκιπα Χένρικ πάντως, έγινε δεκτή από τη σύζυγός του βασίλισσα Μαργαρίτα που δεν φαίνεται αποφασισμένη ούτε μετά από τόσες δεκαετίες γάμου να «κάνει πίσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από το «Sex & the City» για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης;

Οι σχέσεις Τουρκίας, Φλιν και Λευκού Οίκου στο στόχαστρο του ανακριτή

Έξι νεκροί και 36 τραυματίες από την ανατροπή λεωφορείου στην Τουρκία