ΗΠΑ: Τραγικός θάνατος γυναίκας σε ασανσέρ – Εγκλωβίστηκε μεταξύ ορόφων

ΗΠΑ: Τραγικός θάνατος γυναίκας σε ασανσέρ – Εγκλωβίστηκε μεταξύ ορόφων
Ενημερώθηκε: 17/09/20 - 18:14

Τραγικός ήταν ο θάνατος μιας γυναίκας στη Βοστώνη, των ΗΠΑ. Έχασε τη ζωή της, όταν ο ανελκυστήρας της οικίας της έπεσε στο κενό, αιχμαλωτίζοντας το σώμα της μεταξύ δύο ορόφων.

Η άτυχη γυναίκα, ήταν καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Βοστώνης. Σύμφωνα με τοπικό δίκτυο, γείτονας που είδε το πτώμα της μετά το μακάβριο δυστύχημα, μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο.

Η 38χρονη ακαδημαϊκός Carrie O’Connor είχε μετακομίσει πριν από μερικές εβδομάδες στην πολυκατοικία της Βοστώνης. Την ημέρα του θανάτου της, επέλεξε να ανέβει με το ασανσέρ στο σπίτι της, κρατώντας ένα μεγάλο δέμα στα χέρια.

"Αυτό που είπε η γυναίκα μου ότι είδε ήταν τα χέρια μιας γυναίκας να κρατάνε ένα πακέτο", δήλωσε ο γείτονας Eric Carmichael.

"Άκουσα μια φριχτή κραυγή", είπε η γειτόνισσα Leanne Scorzoni. "Βγήκαμε στον διάδρομο και είδαμε έναν άντρα που ήταν σε κατάσταση πανικού. Ούρλιαζε λέγοντας είναι νεκρή, είναι νεκρή!", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το δίκτυο CBS, το ασανσερ ήταν παλιό και πρέπει να τέθηκε κατά λάθος σε λειτουργία, πριν ακόμα ασφαλίσει η πόρτα.

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν είναι ακόμα γνωστά και η νεκροψία έδειξε ότι η γυναίκα πέθανε από ασφυξία.

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ