Κολομβία: Σοκαριστικά βίντεο από τη διάσωση των παιδιών που επέζησαν 40 μέρες μέσα στη ζούγκλα

 
Κολομβία: Σοκαριστικά βίντεο από τη διάσωση των παιδιών που επέζησαν 40 μέρες μέσα στη ζούγκλα

Ενημερώθηκε: 10/06/23 - 18:24

Στη δημοσιότητα, έδωσε το Υπουργείο Άμυνας της Κολομβίας βίντεο και φωτογραφίες από τη στιγμή που η ομάδα διάσωσης ανεβάζει στο αεροσκάφος τα τέσσερα παιδιά που επιβίωσαν στην αφιλόξενη ζούγκλα για 40 μέρες μετά το αεροπορικό δυστύχημα.

Πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα πραγματικό θαύμα, αν αναλογισθεί κανείς ότι η Λέσλι, 13 ετών, ο Σολέινι 9 ετών, ο Τιεν Νοριέλ, 4 ετών και η μικρούλα Κριστίν, ενός έτους, περιπλανήθηκαν για 40 μέρες στην άγρια ζούγκλα, όταν το μικρό αεροπλάνο τύπου Cessna στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη. Αποτέλεσμα της συντριβής ήταν και οι τρεις ενήλικοι επιβάτες, ανάμεσά τους και η μητέρα των παιδιών, να χάσουν τη ζωή τους. Να τονίσουμε ότι η μικρούλα Κριστίν συμπλήρωσε τον πρώτο χρόνο της ζωής της περιπλανώμενη στη ζούγκλα του Αμαζονίου στην αγκαλιά των αδελφών της.

Τα παιδιά στην πραγματικότητα δεν είχαν απομακρυνθεί πολύ από τον τόπο της συντριβής, εξήγησε ο παππούς των παιδιών Φιδένσιο Βαλένσια. "Τα βρήκε ιθαγενής Αραρακουάρα που τα έψαχνε από την αρχή, ο Χένρι Γκερέρο", πρόσθεσε ο παππούς.

Μέλη της φυλής αυτοχθόνων Ουιτότο, εξοικειωμένα με τη ζωή στη ζούγκλα, τα τέσσερα παιδιά περιπλανιούνταν στην πυκνή βλάστηση από την 1η Μαΐου, την μέρα που το Cessna 206 στο οποίο επέβαιναν, μαζί με τη μητέρα τους, τον πιλότο κι έναν συγγενή τους, συνετρίβη. Οι τρεις ενήλικοι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος βρέθηκαν νεκροί από τον στρατό στον τόπο της καταστροφής.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ