Νέο δολοφονικό χτύπημα των Τούρκων: Έπληξαν φάλαγγα αμάχων και δημοσιογράφων (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο δολοφονικό χτύπημα των Τούρκων: Έπληξαν φάλαγγα αμάχων και δημοσιογράφων (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 13/10/19 - 20:24

Εισβολή στη Συρία: Νέο φονικό χτύπημα των Τούρκων εισβολέων κατά αμάχων στη Βόρειο Συρία. Τουρκικά αεροπλάνα έπληξαν φάλαγγα Κούρδων αμάχων και δημοσιογράφων στην περιοχή Ρας αλ-Άιν της τουρκοσυριακής μεθορίου.

Τουλάχιστον δέκα πολίτες σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια επιδρομής της τουρκικής αεροπορία σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Βρισκόμασταν στην φάλαγγα κούρδων αμάχων που στόχευσαν οι τουρκικές δυνάμεις και οι σύμμαχοί τους στο Ρας αλ-Άιν. Η ομάδα μας είναι καλά, αλλά συνάδελφοί μας είναι νεκροί», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η Στεφανί Περές, δημοσιογράφος της France Télévisions χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε λόγο για έναν νεκρό δημοσιογράφο, χωρίς να είναι σε θέση να δώσει στοιχεία για την ταυτότητα ή την εθνικότητά του.

Συνολικά, σήμερα σκοτώθηκαν στην βόρεια Συρία από τους βομβαρδισμούς και τα πυρά των τουρκικών δυνάμεων και των σύρων συμμάχων τους, τουλάχιστον 26 άμαχοι σύμφωνα με απολογισμό του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.