Ο Σέρβος ΥΠΕΞ "ξανάχτυπα"! Τραγουδάει «Μη μου θυμώνεις μάτια μου» και... σπάει πιάτα (video)

 
Ο Σέρβος ΥΠΕΞ "ξανάχτυπα"! Τραγουδάει «Μη μου θυμώνεις μάτια μου» και... σπάει πιάτα (video)

Ενημερώθηκε: 01/06/19 - 16:53

Για μία ακόμη φορά ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς,, έκλεψε τη παράσταση και μάλιστα επί ελληνικού εδάφους...

Ο κ. Ντάσιτς βρέθηκε καλεσμένος στην Παραλία Κατερίνης σε εκδήλωση του αρχηγού του συνασπισμού «Ενωμένη Σερβία» Ντράγκαν Μάρκοβιτς Πάλμα και διασκέδασε με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Όταν το γλέντι άναψε για τα καλά ο Σέρβος υπουργός πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το «Μη μου θυμώνεις μάτια μου», ενώ στο τέλος της ερμηνείας του... έσπασε και ένα πιάτο τιμώντας με αυτό τον τρόπο το γνωστό ελληνικό τρόπο διασκέδασης.

«Η Ελλάδα είναι σπουδαία φίλη της Σερβίας. Σέρβοι κι Έλληνες είναι ίδιοι λαοί», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ντάτσις, στη σύντομη ομιλία του.

Δείτε εδώ την ερμηνεία του Σέρβου ΥΠΕΞ:

Να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της σερβικής διπλωματίας έχει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να προσεγγίζει τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ξαφνιάσει ευχάριστα τους επίσημους καλεσμένους του. Αφού ο ίδιος, αρέσκεται στο να παίρνει το μικρόφωνο και να ερμηνεύει τραγούδι στη γλώσσα του εκάστοτε προσκεκλημένου του χαλαρώνοντας έτσι την ατμόσφαιρα και κερδίζοντας την συμπάθεια του συνομιλητή του.

σε επίσκεψη στη Σερβία του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

σε συνάντηση που είχε με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά στις

Κάτι ανάλογο είχε κάνει και τον Οκτώβριο του 2017, αλλά και 10 Απριλίου, με τον Έλληνα διπλωμάτη να τον τιμάει δεόντως... σπάζοντας πιάτα προς τιμήν του κ. Ντάνσιτς.