Πουλάει την παρθενιά της για 1.600 ευρώ!

 
Πουλάει την παρθενιά της για 1.600 ευρώ!

Ενημερώθηκε: 06/09/17 - 09:51

Στην εποχή που όλα αγοράζονται και πωλούνται μια 18χρονη Ουκρανή κοστολογεί την «πρώτη της φορά» με το ποσό των 1.600 ευρώ.

Ουκρανία

Η Γιούλια δήλωσε σε τοπική εφημερίδα της πόλης Μελιτοπόλ, στη νοτιοανατολική ότι «αργά ή γρήγορα αυτό θα συμβεί. Οπότε είναι καλύτερο να το κάνω έτσι παρά μεθυσμένη σε ένα πάρτι».

αγγελία

Η «» της με τίτλο «Παρθενιά προς πώληση» εμφανίστηκε σε εφημερίδα δίπλα σε αγγελίες ανζήτησης για ξυπνητήρια, αντίκες και θέσεις εργασίας.

κορίτσι

Το κείμενο της «αγγελίας» έχει ως εξής: Αξιαγάπητο , ηλικίας 18 ετών, φοιτήτρια, θα δώσει την παρθενιά της σε έναν σοβαρό άνδρα ο οποίος θα βοηθήσει με 50.000 χρίβνια (1.600 ευρώ). Η συνάντηση θα γίνει στην Μελιτοπόλ σε σημείο που θα διαλέξω εγώ.

Η Γιούλια υποστηρίζει ότι θέλει τα χρήματα για καλό σκοπό και όχι για να διασκεδάσει, αποφεύγοντας, ωστόσο, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δηλώνει, μάλιστα, διατεθειμένη να πάει σε νοσοκομείο που θα επιλέξει ο «σπόνσοράς» της και να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να δείξει ότι είναι παρθένα.

Σύμφωνα με το σχέδιό της ένας φίλος της θα παραλάβει τα χρήματα από τον «σπόνσορα» και αν μια ώρα μετά η Γιούλια δεν τον έχει ειδοποιήσει ότι είναι καλά τότε αυτός θα καλέσει την αστυνομία.

Οι πρώτες απαντήσεις πάντως που πήρε η 18χρονη δεν ήταν σοβαρές, όπως δήλωσε η ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εντυπωσιακή σύζυγος του άσου του Παναθηναϊκού ταράζει τα ελληνικά νησιά (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η πιο σέξι δασκάλα της Ελλάδας (ΦΩΤΟ)

Εικόνες σοκ! Διαλύθηκε σε τροχαίο το αυτοκίνητο που μετέφερε νύφη (ΒΙΝΤΕΟ)