Πούτιν: Κατέρρευσε ενώ μιλούσε σε αξιωματικούς του, προκαλόντας νέες φήμες για την υγεία του

 
Πούτιν: Κατέρρευσε ενώ μιλούσε αξιωματικούς του, προκαλόντας νέες φήμες για την υγεία του

Ενημερώθηκε: 11/06/22 - 23:15

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα τα οποία αναφέρουν πως η κατάσταση της υγεία του Ρώσου προέδρου δεν είναι καλή, με κάποια από αυτά να αναφέρουν ότι είναι «πολύ άρρωστος».

Ένα από τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρει ότι ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να κατέρρευσε μετά την ολοκλήρωση πολύωρης σύσκεψης που είχε με διπλωμάτες και στρατιωτικούς. Σύμφωνα με πηγές του Κρεμλίνου, όταν ο Πούτιν σηκώθηκε από το γραφείο του αισθάνθηκε «έντονη αδυναμία και ζαλάδα» και χρειάστηκε άμεσα ιατρική βοήθεια.

Τη συγκεκριμένη είδηση μεταδίδει η Daily Mail, η οποία ωστόσο σημειώνει ότι οι παραπάνω πληροφορίες είναι δύσκολο να επιβεβαιωθούν από ανεξάρτητη πηγή.

Τονίζεται πάντως ότι αυτή η ξαφνική αδιαθεσία θα δικαιολογούσε την ακύρωση ετήσιας εκδήλωσης κατά την οποία ο πρόεδρος της Ρωσίας απαντά σε ερωτήσεις πολιτών.

Όπως μεταδίδεται στο Telegram του General SVR, μετά από αυτό το περιστατικό έχει σημάνει συναγερμός στους γιατρούς του Βλαντίμιρ Πούτιν, οι οποίοι τον συμβούλεψαν να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι το εν λόγω μέσο δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται στην κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ρωσίας. Και στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι είναι «βαριά άρρωστος» αφού φέρεται να πάσχει ακόμα και από καρκίνο και Πάρκινσον.

Οι φήμες για την υγεία του Ρώσου προέδρου έχουν πληθύνει το τελευταίο διάστημα, καθώς η στάση του σώματός του, το περπάτημα του, το πρησμένο του πρόσωπο δημιουργούν ερωτήματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ