Προετοιμαστείτε! Έρχεται το τέλος του κόσμου!

Προετοιμαστείτε! Έρχεται το τέλος του κόσμου!
Ενημερώθηκε: 19/09/17 - 11:06

Αν είχατε να κάνετε κάτι και το αφήνατε μέχρι τον Οκτώβριο καλό θα ήταν να προλάβετε! Μια ομάδα Χριστιανών πιστεύει πως πλησιάζει το τέλος του κόσμου στις 23 Σεπτεμβρίου και μάλιστα το θεμελιώνουν με μια αστρική θεωρία που βρίσκει απόδειξη στην... Αποκάλυψη!

Τότε θα έρθει μια χαοτίκη περίοδος 7 ετών όπου θα κυριαρχήσει η καταστροφή και οι «άξιοι» Χριστιανοί θα ανέβουν ουρανούς και τους υπόλοιπους να χάνονται για πάντα στη γη, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που θα συμβούν.

Η συγκεκριμένη ομάδα θεωρούν πως "διάβασαν" τα άστρα και πιστεύουν πως η ευθυγράμμιση των αστερισμών της Παρθένου, του Λέοντα και μιας σειράς πλανητών υποδηλώνει την έναρξη του κεφαλαίου 12 της Αποκάλυψης, όπως περιγράφεται στη Βίβλο. "Και σημείον μέγα εφάνη εν των ουρανώ, γυνή ενδεδυμένη τον ήλιον και η σελήνη υποκάτω των ποδών αυτής, και επί της κεφαλής αυτής στέφανος αστέρων δώδεκα και έγκυος ούσα έκραζε κοιλοπονούσα και βασανιζόμενη δια να γεννήση".

Ο συλλογισμός τους συνδέεται στο γεγονός ότι η γυναίκα στο κείμενο συμβολίζει την Παρθένο, το στεφάνι (στέμμα) είναι ο Λέοντας και φυσικά ο ήλιος και η σελήνη βρίσκονται στην αντίστοιχη ευθυγράμμιση αυτό το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Μια ευθυγράμμιση που θα σημάνει μια σκοτεινή και δύσκολη περίοδο κατά την οποία θα έρθει στον κόσμο ο Αντίχριστος και μαζί του ο όλεθρος. Οπότε προετοιμαστείτε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ν. Αναστασιάδης: Θα συνεχίσουμε αποφασισμένοι να βρούμε λύση

Η Ουάσινγκτον διακόπτει τις πωλήσεις όπλων στους σωματοφύλακες του προέδρου Ερντογάν

Δέκα μέρες μετά την Ίρμα, η Μαρία σαρώνει την Καραϊβική