Τούρκος καθηγητής είπε “βάρβαροι κατέκτησαν την Κωνσταντινούπολη” και “καρατομήθηκε” (VIDEO)

Τούρκος καθηγητής είπε “βάρβαροι κατέκτησαν την Κωνσταντινούπολη” και “καρατομήθηκε”
Ενημερώθηκε: 01/06/16 - 20:14

Το αυτονόητο και αυτό που είναι κοινώς γνωστό στον πολιτισμένο κόσμο πλήρωσε με την παραδοχή του ένας Τούρκος καθηγητής Πανεπιστημίου, σε μία Τουρκία βέβαια που η ελευθερία του λόγου είναι όχι απλά πολυτέλεια, αλλά η άποψη πληρώνεται ακριβά... από την "Υψηλή Πύλη" του ψευδοσουλτάνου Ερντογάν.

Σύμφωνα με το militaire.gr, o καθηγητής Erban Bardakcioglu τέθηκε σε διαθεσιμότητα επειδή τόλμησε στην επέτειο της Άλωσης να γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής: "Σήμερα είναι η επέτειος της κατάληψης της Κωνσταντινούπολης, της πρωτεύουσας της μεγαλοπρεπούς, πολιτισμένης Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας από μια βάρβαρη σεχταριστική φυλή".

Ο καθηγητής είναι μέλος του διδακτικού προσωπικού της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αντνάν Μεντερές που εδρεύει στο Αϊδίνη. Μετά τις αντιδράσεις για την ανάρτηση του καθηγητή, ο πρύτανης αναγκάστηκε να τον θέσει σε διαθεσιμότητα επισημαίνοντας ότι "μετά τους ακαδημαϊκούς που αγαπούν την τρομοκρατία, έχουμε και αυτούς που αγαπούν το Βυζάντιο"...

Πηγή: Militaire.gr

Σχετικά Θέματα:

“Η κατάρρευση της Αυτοκρατορίας-Το βυζαντινό μάθημα” (VIDEO)

Η υπερβολή χαρακτηρίζει τους εορτασμούς των Τούρκων για την Άλωση της Πόλης (VIDEOS)