Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποίησαν «ευρείας κλίμακας πλήγμα κατά της Βενεζουέλας». Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής την είδηση.
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Mar-a-Lago στις 11:00 το πρωί (τοπική ώρα).
Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε επίσης μέσω των social media ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες συνέλαβαν τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, καθώς και τη σύζυγό του, και ότι μεταφέρονται εκτός της χώρας.
Η αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας δηλώνει πως η κυβέρνηση δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο Ν. Μαδούρο ούτε η σύζυγός του - Απαιτεί από τις ΗΠΑ «απόδειξη ζωής»
Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο ορόεδρος Νικολάς Μαδούρο ούτε η σύζυγός του Σίλια Φλόρες, δήλωσε σήμερα το πρωί η αντιπρόεδρος Ντέλσι Ροντρίγκες σε ηχητικό μήνυμα που μεταδόθηκε στην κρατική τηλεόραση.
«Απαιτούμε άμεση απόδειξη ζωής του προέδρου Νικολάς Μαδούρο και της πρώτης μαχήτριας Σίλια Φλόρες», είπε η Ροντρίγκες.