52χρονος Δάφνη: Δεν είναι δικό μου το υλικό παιδικής πορνογραφίας

Παναγιώτης Κοντζιλέλος: Ήταν απο υπολογιστές πελατών μου το υλικό-Το χρονικό της φρίκης του βιαστή της Δάφνης
Ενημερώθηκε: 15/12/17 - 17:38

Νέα κατηγορία για παιδική πορνογραφία απαγγέλθηκε στον 52χρονο που προφυλακίστηκε τον περασμένο Μάιο για αρπαγή και βιασμό 22χρονης φοιτήτριας, σε ημιυπόγειο στην Δάφνη.

Η δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του σχετίζεται με το υλικό από τις κάμερες και τον σκληρό δίσκο υπολογιστή που εντόπισε η αστυνομία στο χώρο του 52χρονου, όπου, σύμφωνα με τις κατηγορίες για τις οποίες προφυλακίστηκε, κρατούσε παράνομα, βίασε και βασάνισε την φοιτήτρια. Στο επίμαχο κατασχεθέν υλικό, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να εντοπίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά.

"Ανήκουν σε άλλα πρόσωπα"

Ο 52χρονος  Παναγιώτης Κοντζιλέλος απολογήθηκε σήμερα (15/12) στις ανακριτικές αρχές και υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το υλικό και πως τα όσα εντοπίστηκαν στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή δεν του ανήκουν. Ενώπιον της ανακρίτριας φέρεται να είπε το υλικό αυτό ανήκει σε άλλα τρίτα πρόσωπα. Υποστήριξε πως έκανε σέρβις σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πελατών του και κρατούσε στο συρτάρι του τους παλιούς σκληρούς δίσκους. 

Εξέλιξη - σοκ με τον βιαστή της Δάφνης: Αρχεία... ντοκουμέντο βρήκαν στο σπίτι που βασάνιζε την φοιτήτρια!

 

Να σημειωθεί πως ο 52χρονος είχε αρνηθεί και τότε τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί για την άγρια κακοποίηση της κοπέλας.

Ερωτηθείς για αυτές τις κάμερες, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε σήμερα στη συμπληρωματική του απολογία ότι τις είχε τοποθετήσει για την ασφάλεια του κι ότι το γνώριζαν όλες οι κοπέλες που δούλεψαν στο σπίτι του.

Μετά το πέρας της συμπληρωματικής του απολογίας ο 52χρονος οδηγήθηκε και πάλι στις φυλακές.

Το χρονικό του τρόμου

"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 52ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

Η άτυχη φοιτήτρια από την επαρχία που ζούσε στου Ζωγράφου, για να βγάλει κάποια έξοδά της είχε βάλει αγγελία σε εφημερίδα ως οικιακή βοηθός ενώ είχε ενταχθεί και σε ένα πρόγραμμα παροχής βοήθειας στο σπίτι του Δήμου Δάφνης.

Την είχε προσλάβει το τελευταίο περίπου μήνα ο 52χρονος,  στον οποίο είχε προλάβει να πάει μόλις 3-4 φορές για να του καθαρίσει το σπίτι. Ο  δράστης ακινητοποίησε την κοπέλα πιθανόν με αιθέρα, την οδήγησε στο κρεβάτι όπου και την έδεσε και την βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της μέχρι το πρωί!

Στο μεταξύ, οι γονείς της κοπέλας που είχαν ανησυχήσει γιατί μιλούσε συνέχεια μαζί τους και δεν την έβρισκαν, ήρθαν από την επαρχία και κατευθείαν μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου για να προβούν σε αναγγελία εξαφάνισης.

Καθώς η κοπέλα είχε αναφέρει το όνομα του άντρα στους γονείς της, που πήγαινε και τον φρόντιζε στην Δάφνη και μέσω του Δήμου βρήκαν τα στοιχεία του οι αστυνομικοί και την διεύθυνσή του και μπήκαν στο σπίτι βρήκαν την κοπέλα μισολιπόθυμη στο κρεβάτι, γυμνή, δεμένη και σε αθλία κατάσταση και αμέσως συνέλαβαν τον Παναγιώτη Κοντζιλέλο....