Αιχμηρή απάντηση Μεγάρου Μαξίμου στον Άδ. Γεωργιάδη

 
Αιχμηρή απάντηση Μεγάρου Μαξίμου στον Άδ. Γεωργιάδη

Ενημερώθηκε: 04/02/17 - 18:56

Mε αιχμηρό non paper απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ζήτησε να πληροφορηθεί για το σχέδιο πτήσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από τις 27/1 έως τις 30/1 και τη λίστα επιβατών.

Η κυβέρνηση κατηγορεί τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ότι «διακινεί σε δημοσιογραφικούς κύκλους αήθεις και ψευδείς πληροφορίες ότι ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε το κρατικό αεροσκάφος για να πάει διακοπές».

«Τον ενημερώνουμε ότι το βαρύ πρόγραμμα του Πρωθυπουργού, τόσο το ελληνικό όσο και το διεθνές, δεν του επιτρέπει να ξεκουραστεί ούτε στο σπίτι του, πόσο μάλλον στο εξωτερικό», αναφέρουν πηγές της κυβέρνησης, προσθέτοντας:

«Για να τελειώσει όμως η σπέκουλα και για να γνωρίζει ο λαός ότι έχει να κάνει με κοινούς συκοφάντες, ας ακούσει ο κος Αντιπρόεδρος της ΝΔ:

Ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης Μιχάλη Καλογήρου, μετά την Σύνοδο των χωρών του Νότου στη Λισαβόνα στην οποία παρέμεινε από την Παρασκευή 27.01 μέχρι και την Κυριακή 29.01 έκανε ολιγόωρη στάση στο Παρίσι για την οποία ήταν ενήμερη τόσο η Ελληνική Πρεσβεία όσο και Η Γαλλική Κυβέρνηση.

Εκεί είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της L΄Οreal, η οποία προετοιμάζει μεγάλη επένδυση στη χώρα μας, με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ με αντικείμενο την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές, αλλά και με άλλους επενδυτικούς παράγοντες.

Επέστρεψε στην Αθήνα την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου. Την Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου το πρωί αναχώρησε από την Αθήνα για την Σερβία, ενώ την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής.

Από ό,τι φαίνεται είναι ακριβώς το αποτέλεσμα της συνεδρίασης αυτής που έχει οδηγήσει τα πανικόβλητα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να κατασκευάζουν συγκρούσεις στο εσωτερικό της Κυβέρνησης τη μια μέρα και να διακινούν ανυπόστατες ειδήσεις και ψεύδη την επόμενη.
Θα ήταν προτιμότερο όμως να σιωπούν αν θέλουν να αποφύγουν τον αυτοεξευτελισμό τους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα όφειλαν αν είχαν στοιχειώδη αυτοσεβασμό, να αφήνουν τα παιδιά του Πρωθυπουργού έξω από την πολιτική αντιπαράθεση. Η στάση τους είναι αρκούντως χυδαία και χωρίς να αναφέρονται σε αυτά».

Και η άτυπη ενημέρωση καταλήγει με ένα ειρωνικό υστερόγραφο: «Σε επόμενη ανακοίνωση μας θα μπορούσαμε να τους ενημερώσουμε και για το καθημερινό διαιτολόγιο του Πρωθυπουργού αλλά και άλλων μελών της Κυβέρνησης».

Η απάντηση του Αδ. Γεωργιάδη

Aμεση ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ Aδωνι Γεωργιάδη στο non paper του Μεγάρου Μαξίμου, με την οποία γίνεται γνωστό ότι πράγματι ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε ενδιάμεση στάση στο Παρίσι επιστρέφοντας από τη Λισαβόνα.

«Τώρα που παραδέχονται ότι πήγε στο Παρίσι (χωρίς να το έχει ανακοινώσει) αναμένω την λίστα των επιβαινόντων...», αναφέρει μέσω Twitter ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμπλήρωσε «Καλά αφού έκανε τέτοια συνάντηση για μεγάλη μάλιστα επένδυση στην Ελλάδα, γιατί την κράτησε κρυφή;...Πόσο ψεύτης!;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδ. Γεωργιάδης: Πού πήγε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο μετά τη Λισαβόνα;

Reuters: Κανείς δεν ωφελείται αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει

Τραμπ: Η άποψη αυτού του αποκαλούμενου δικαστή είναι γελοία

Νέα επίθεση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών εναντίον του Πάνου Καμμένου

Κινηματογραφική καταδίωξη ταχύπλοου φορτωμένου με χασίς, ανοιχτά των Οθωνών