Αλέξανδρος Σταματιάδης: Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας που εμπλέκονται στη δολοφονία

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας που εμπλέκονται στη δολοφονία-Ο ανάπηρος αλλά έμπειρος οδηγός αυτόματων ιχ (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 22/02/19 - 21:10

Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα ονόματα των αδίστακτων κακοποιών που κατηγορούνται για ανάμειξη και συμμετοχή  στην δολοφονία του Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Από την Ελληνική Αστυνομία δόθηκαν τα στοιχεία 8 ατόμων αλλά μόνο τρεις από αυτούς έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην δολοφονία του άτυχου επιχειρηματία.

Ήδη οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους πήραν τον δρόμο για τις φυλακές, ενώ με ομόφωνη απόφαση ανακρίτρια και εισαγγελέας  άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους τον τέταρτο κατηγορούμενο, ο οποίος είναι ανάπηρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ

 

Ένας εξ αυτών, φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία και αναζητείται από τις αρχές.

Αυτοί είναι οι εμπλεκόμενοι

Πρόκειται για τον (επ.) GJERGJI (ον.) ELVIS του NDUA και της MARA που γεννήθηκε στις 25-2-1989 στην Αλβανία 

"

Ο οδηγός είναι ο επ. HINGA (ον.) GENTIAN του HEKURAN και της BUKURI που γεννήθηκε στις 15-5-1979 στην Αλβανία 

"

Ο ανάπηρος (του λείπει ένα χέρι κι ένα πόδι) είναι δεινός οδηγός αυτόματων αυτοκινήτων και μάλιστα όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια από τους Αστυνομικούς, έτρεχε με 200 χλμ/ώρα την επίμαχη ημέρα, προκειμένου να φθάσουν μαζί με τον δολοφόνο γρήγορα στο τελωνείο της Κακαβιάς.
 

Και το τρίτο πρόσωπο είναι ο (επ.) KOLA (ον.) TONIN ή ANTONI του FRROK και της MARIA που γεννήθηκε στις 2-9-1981 στην Αλβανία

"

Στο μεταξύ, ο άνθρωπος που φέρεται να πυροβόλησε τον άτυχο επιχειρηματία (επ.) FRROKU ή FRROCU (ον.) ADRIAN του MARK και της PRENDE που γεννήθηκε στις 5-3-1975 στην Αλβανία αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψης τους συνεργού του στο Βέλγιο έφυγε αμέσως από την Ιταλία όπου κρύβονταν και επέστρεψε στην Αλβανία.

"

 

Ο άνθρωπος που στάθηκε η αιτία, με την ανάρτησή του με το σκοτωμένο αγριογούρουνο, να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Αλέξανδρου Σταματιάδη, εκτός από την δραστηριότητα του στην συμμορία των ληστών είχε και νόμιμη επαγγελματική δραστηριότητα ως καλλιτεχνικός πράκτορας.

Πρόκειται για τον (επ.) PEPA (ον.) GENCI ή JORGO του SHEFIT και της XHEVRIE ή XHEVA που γεννήθηκε στις 24-5-1977 στην Αλβανία, ο οποίος την ώρα που οι συμπατριώτες του γλεντούσαν στα κέντρα διασκέδασης ακούγοντας τις αγαπημένες τους τραγουδίστριες από την Αλβανία, ο Πέππα είχε ήδη στείλει τους συνεργούς του σε Ελληνικά πανηγύρια, προκειμένου να ξαφρίζουν τα σπίτια των κατοίκων της κοινότητας, που εκείνη την ώρα διασκέδαζαν στο πανηγύρι.

"

Ο ίδιος τα καλοκαίρια πήγαινε στη  Μύκονο για διακοπές, καθώς και εκεί κανόνιζε εμφανίσεις τραγουδιστριών από την Αλβανία, για τους συμπατριώτες του που έκαναν διακοπές ή εργάζονταν.

Οι αρχές έδωσαν στην δημοσιότητα και τα στοιχεία άλλων τριών ατόμων 

Είναι οι:

JASCU ή KOLA ή GIERGJI (ον.) EDMOND ή ADRIAN του FRROK ή MARK και της MARIA που γεννήθηκε στις 8-3-1985 ή 8-3-1989 στην Αλβανία  

"
(επ) IORDACHE (ον) ANDREEA – DANIELA του VIOREL και της MARIA που γεννήθηκε στις 9-1-1985 στην Ρουμανία 

" 
και FILOPATI (ον.) ARMANDO του GJOVALIN και της MARTINE που γεννήθηκε στις 3-6-1983 στην Αλβανία.  

"