Άλιμος: Διευθυντής σχολείου άφηνε τα παιδιά να ξεπαγιάζουν γιατί θεωρούσε υποτιμητικό να γυρίσει τον διακόπτη

 
Άλιμος: Διευθυντή σχολείου άφηνε τα παιδιά να ξεπαγιάζουν γιατί θεωρούσε υποτιμητικό να γυρίσει τον διακόπτη

Ενημερώθηκε: 25/11/21 - 10:42

Διευθυντής σχολικής μονάδας στον Άλιμο, άφηνε τους μαθητές να παγώνουν από το κρύο και δεν άνοιγε τη θέρμανση που λειτουργεί με φυσικό αέριο, γιατί όπως λέει, δεν είναι δουλειά του να ασχολείται με τέτοια θέματα και ότι δεν θα παρατήσει το έργο του για να τρέχει να κλείνει τον διακόπτη του αερίου κάθε μέρα!

Χρειάστηκε να πάει στο σχολείο ο ίδιος ο δήμαρχος για να πατήσει τον διακόπτη και να έχουν θέρμανση τα παιδιά.

Ο Ανδρέας Κονδύλης δηλώνει ότι θα προσφύγει στον εισαγγελέα και ζητά την παρέμβαση της Υπουργού Παιδείας. Μάλιστα ανέβασε στο facebook και ένα βίντεο στο οποίο καταγγέλλει τον διευθυντή:

Εδώ και μία εβδομάδα, Διευθυντής σχολικής μονάδας στον Άλιμο κρατούσε κλειστή την θέρμανση στο σχολείο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα στο κρύο και να ταλαιπωρούνται” λέει ο Ανδρέας Κονδύλης

Γιατί; Επειδή, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι “προσβλητικό” και “μειωτικό” για έναν διευθυντή ή έναν εκπαιδευτικό να ασχολείται με την θέρμανση του Σχολείου! Δεν προβλέπεται, λέει, στα καθήκοντά τους…

Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κανέναν παρόμοιο ισχυρισμό από κανέναν εκπαιδευτικό ή διευθυντή, ούτε από τον Άλιμο, ούτε από ολόκληρη την Ελλάδα. Το ακούσαμε, όμως,”.

Notia.gr

Πηγή: