Άνοιγμα εστίασης: Αδιανόητες εικόνες σε μπαρ και εστιατόρια το πρώτο Σαββατόβραδο λειτουργίας (ΦΩΤΟ)

Κοσμοσυρροή στα μπαρ και τα εστιατόρια του κέντρου της Αθήνας το πρώτο Σαββατόβραδο λειτουργίας της εστίασης
Ενημερώθηκε: 08/05/21 - 23:55

Μετά από έξη μήνες απουσίας, τα καταστήματα εστίας της περασμένη Δευτέρα σήκωσαν ρολά, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι υψηλή από την πρώτη κιόλας μέρα.

Ωστόσο, σήμερα ήταν το πρώτο Σαββατόβραδο που τα καταστήματα εστίασης ήταν ανοιχτά, και ο ενθουσιασμός των πολιτών ήταν εμφανής και αναμενόμενος. Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν την ανοιξιάτική βραδιά και βγήκαν να απολαύσουν το ποτό και το φαγητό τους σε διάφορα καταστήματα ανά την Ελλάδα, μία απόλαυση που κυριολεκτικά είχαμε ξεχάσει τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα, τόσο οι ταβέρνες όσο και τα μπαρ υποδέχθηκαν πλήθος κόσμου, σύμφωνα όμως με τις υποδείξεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου, δηλαδή με τις απαραίτητες αποστάσεις από τραπέζι σε τραπέζι, απολυμαντικά και μάσκες. Το αξιοσημείωτο είναι ότι δόθηκε «μάχη» για τις κρατήσεις, καθώς τα κέντρα εστίασης λειτουργούν με ένα μέρος της χωρητικότητας τους.

Μάλιστα, οι πλατείες του κέντρου της Αθήνας έσφυζαν από ζωή, χωρίς να παρατηρούνται εικόνες συνωστισμού από όρθιους συγκεντρωμένους στις πλατείες. Συγκεκριμένα, πολλοί τίμησαν τα κέντρα εστίασης σε Μοναστηράκι, Ψυρρή, Κουκάκι, Παγκράτι, Κολωνάκι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

αθηνα

αθηνα

αθηνα

αθηνα