Απαγωγή Μαρκέλλας: Τι λέει η 33χρονη μέσα από τη φυλακή - Πιθανά να μην απολογηθεί σήμερα

Απαγωγή Μαρκέλλας: Τι λέει η 33χρονη μέσα από τη φυλακή - Πιθανά να μην απολογηθεί σήμερα
Ενημερώθηκε: 22/06/20 - 07:57

Η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στην Θεσσαλονίκη κλαίγοντας υποστηρίζει πως δεν ανήκει σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας η κάτι παρόμοιο, καθώς και ότι ήθελε να φροντίσει το παιδί. Χαρακτηρίζει  επίσης τα όσα έχουν ακουστεί γι' αυτό το θέμα παράλογα, καθώς όπως λέει είναι απλός άνθρωπος και δεν έχει σχέση με κάτι τέτοιο.

Μιλώντας την εκπομπή “Μαζί σου” του ΣΚΑΙ η 33χρονη έδωσε τελείως διαφορετιές ερμηνείες. Σχετικά με την ερωτική διάθεση την οποία η ίδια είχε ομολογήσει πως είχε απέναντι στην Μαρκέλλα είπε ότι την χάιδεψε όπως «κάποιος που αγαπά ένα παιδί».

Αποδίδει τις δηλώσεις εκείνες στον πανικό τις στιγμές και τις συνθήκες της σύλληψης ενώ υποστηρίζει πως δεν είχε καμία ερωτική διάθεση απέναντι στο παιδί και πως δεν το άγγιξε καν, αλλά αυτό που έκανε είναι να το πλύνει και να το αλλάξει επειδή ήταν πολύ βρώμικη.

Παρουσιάζεται μετανιωμένη και δηλώνει πως είναι διατεθειμένη να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να επανορθώσει και να “σβηστεί” όπως λέει όλο αυτό.

Ελπίζει μάλιστα πως θα αποδειχτεί η αθωότητά της. Δηλώνει ξανά και ξανά πανικοβλημένη και επαναλαμβάνει πως απορεί και η ίδια με ό,τι έκανε.

Σχετικά με το παιδί που έχει η ίδια και το οποίο είναι 8 χρονών, δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες αναφερόμενη ότι είναι κάτι που αφορά τον πρώην σύζυγό της.

Γιατί μπορεί να μην απολογηθεί σήμερα η 33χρονη για την απαγωγή της Μαρκέλλας

Είναι πιθανόν να μην απολογηθεί σήμερα στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης η 33χρονη, που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στην Τούμπα, καθώς ο δικηγόρος της υποστηρίζει ότι έχει κλονιστεί η υγεία της.

Όπως γνωστοποίησε ο συνήγορός της  Βασίλης Νουλέζας, με ανάρτησή του στο facebook, η υγεία της εντολέως του έχει κλονιστεί σημαντικά - «έχει καταρρεύσει ψυχαολογικά και σωματικά», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ζητεί δε, να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο η 33χρονη γυναίκα.

Ως εκ τούτου, όπως είπε, είναι πιθανό να μην είναι σε θέση να απολογηθεί, σήμερα, στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ο ίδιος σημείωσε ότι μένει να φανεί, βέβαια, ποια θα είναι η απόφαση των αρμόδιων αρχών τόσο για το αίτημά της να εισαχθεί στο νοσοκομείο όσο και για την σημερινή απολογία της.

Ο κ. Νουλέζας μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου είχε σημειώσει την κακή ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν η 33χρονη.