Αυτοπυροβολήθηκε απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 60χρονος απόστρατος αστυνομικός υποδιευθυντής
Ενημερώθηκε: 16/01/19 - 20:08

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 60χρονος απόστρατος αστυνομικός υποδιευθυντής, ο οποίος ταμπουρώθηκε από το πρωί στο εξοχικό του, στην Σκάλα Λακωνίας και στο τέλος αυτοπυροβολήθηκε

Όλα ξεκίνησαν από το βράδυ της Τρίτης όπου ο απόστρατος αστυνομικός που έχει συνταξιοδοτηθεί από την Υπηρεσία του από το 2013, εξέφρασε στη σύζυγό του την πρόθεσή του να πάει στο εξοχικό του και να αυτοκτονήσει. 

Σύντομα μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, διαπραγματευτής της Αστυνομίας και εισαγγελέας στο εξοχικό στην Αφανιά Σκάλας Λακωνίας, όπου αντιλήφθηκαν την παρουσία του 60χρονου εντός της οικίας.

Παρά τις πολύωρες διαπραγματεύσεις παρουσία και του 36χρονου γιου του που τον καλούσε να σταματήσει μαζί με τους αστυνομικούς, αντιλήφθηκαν ότι δεν μπορούσαν να τον μεταπείσουν με κανέναν τρόπο και είδαν πως η εξώπορτα ήταν ελαφρώς ανοιχτή.

Περίπου στις δύο το μεσημέρι πλέον, μπήκαν οι αστυνομικοί αιφνιδιαστικά στο σπίτι και προσπάθησαν να τον αφοπλίσουν όμως εκείνη την στιγμή ο 60χρονος κατάφερε να αυτοπυροβοληθεί και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Από τον εξοστρακισμό σφαίρας τραυματίστηκε ελαφρά στο δεξί του μηρό και ο γιος του...Ο πατέρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.