Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Κατέθεσε σήμερα ενώπιον ανακριτή

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ενημερώθηκε: 30/01/21 - 22:18

Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε στις δικαστικές αρχές όσα βίωσε για τρία χρόνια στα χέρια του προπονητή της η πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 11 της χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 21χρονη σήμερα Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναφέρθηκε αναλυτικά στα όσα συνέβησαν. Όπως είπε, ήδη από τα εννιά της χρόνια, ο προπονητής, που κρίθηκε προφυλακιστέος, την παρενοχλούσε λεκτικά. «Τι ωραίο μωρό είσαι εσύ» και «Τι ωραίο σώμα έχεις», της έλεγε μεταξύ άλλων.

Ο προπονητής, ένα χρόνο αργότερα, όταν βρίσκονταν σε αποστολή στο Γαλαξίδι, σύμφωνα με την κατάθεση της κοπέλας, μπήκε στο δωμάτιό της, την κατέβασε από το κρεβάτι, έκατσε επάνω της και άρχισε να την φιλάει στο στόμα.

Ο βιασμός της για πρώτη φορά έγινε το 2011, και πάλι στο Γαλαξίδι. Η αθλήτρια κατέθεσε ότι την έσυρε στο αυτοκίνητό του και τη βίασε. Την επόμενη ημέρα τη βίασε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας της.

Η 21χρονη καταθέτει τις πιέσεις που δεχόταν από τον κατηγορούμενο, αλλά και τους εκβιασμούς του, προκειμένου να μην μιλήσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ