Δολοφονία Βασίλη Μελενικλή: Σοκάρει η ομολογία των δραστών

Δολοφονία Βασίλη Μελενικλή: Σοκάρει η ομολογία των δραστών-Πώς έθαψαν στην αυλή τους τον Βασίλη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 08/06/18 - 09:54

Την πιο τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 3 Απριλίου, καθώς κατόπιν ερευνών εντοπίστηκε τελικά νεκρός και θαμμένος στην αυλή ενός σπιτιού φίλου του.

Εξαφάνιση: Αγνοείται 37χρονος στη Δράμα

 

Ο άνδρας να σημειωθεί ότι είχε λάβει το ποσό των 2.000 ευρώ από τη γιαγιά του, για χειρουργική επέμβαση στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, τα ίχνη του χάθηκαν και είχε σημάνει συναγερμός Silver Alert, ενώ από την πρώτη στιγμή οι έρευνες είχαν στραφεί και στο εν λόγω σπίτι στην Αλιστρατή Σερρών. 

"

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι που μένουν στο σπίτι είχαν δεχτεί να μιλήσουν στο Φως στο Τούνελ ,λίγες ώρες πριν αποκαλυφθεί η φρικτή αλήθεια! Έπεσαν όμως σε αντιφάσεις, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και λίγο αργότερα, βρέθηκε το πτώμα του 37χρονου.

Η ομολογία που σοκάρει

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 τα αδέλφια, ο 37χρονος και ο 40χρονος, φέρονται να ομολόγησαν ότι έκαναν όλοι μαζί χρήση ναρκωτικών και ότι ο 37χρονος κατέληξε από αυτά και για αυτό το λόγο τον έθαψαν στον κήπο τους!

Εδώ βρέθηκε η σορός του Βασίλη

"

 

Να σημειωθεί ότι τα δυο αδέλφια, τα οποία στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις τοπικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, έχουν προσαχθεί

Σε κάθε περίπτωση πάντως φως στα αίτια της τραγωδίας αυτής αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Μαζί με τα δυο αδέλφια έχει προσαχθεί και η μητέρα τους προκειμένου να καταθέσει αν γνώριζε κάτι για το περιστατικό.