Δολοφονία Ζέμπερη: «Πιθανά να εμπλέκονται και άλλα άτομα»

 
Δολοφονία Ζέμπερη: «Πιθανά να εμπλέκονται και άλλα άτομα»

Ενημερώθηκε: 19/01/18 - 10:30

Δολοφονία Ζέμπερη: Όσο περνά ο καιρός αντί να ξεδιαλύνεται το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, όλο και περιπλέκεται, κυρίως λόγω της συμπληρωματικής κατάθεσης του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της που εμπλέκει και άλλα πρόσωπα.

Ο καθ’ ομολογία δράστης υποστηρίζει ότι δεν ήταν εκείνος που τελικά σκότωσε την άτυχη κοπέλα, ενώ και ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας δεν αποκλείει να εμπλέκονται και άλλα άτομα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι κάποιες υποθέσεις τις οποίες χειριζόταν η Δώρα στην εφορία είχαν σβηστεί από τα αρχεία της στο παρελθόν και γι’ αυτό, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει στον πατέρα της, μετέφερε τα αρχεία της σε «στικάκια» τα οποία τα έπαιρνε μαζί της σπίτι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς είναι δυνατόν αυτό να το γνωρίζει ο δολοφόνος. Όπως είπε ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας ο ανακριτής δεν έχει τα στοιχεία που θα τον οδηγήσουν σε περαιτέρω έρευνα, ενώ γεγονός είναι πως η άτυχη εφοριακός δεν είχε υποθέσεις μεγάλου ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι η υπόθεση μένει σε αυτά που είχε πει προανακριτικά ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, και ότι τα υπόλοιπα φαίνεται να τα λέει για άλλους λόγους. Ωστόσο, ο ίδιος ανέφερε ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και άλλα άτομα.

Ο ίδιος ο δράστης στην συμπληρωματική απολογία που έδωσε ανέφερε ως ηθικούς αυτουργούς έναν αστυνομικό και ένα δικηγόρο, ενώ ανέφερε και τα ονόματά τους.

Σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα η ανάκριση πρόκειται να κρατήσει καιρό.