Δώρα Ζέμπερη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον δολοφόνο

 
Δώρα Ζέμπερη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον δολοφόνο

Ενημερώθηκε: 10/11/17 - 12:03

Δώρα Ζέμπερη: Αποκαλύψεις που σοκάρουν για τον δολοφόνο της άτυχης 32χρονης εφοριακού που της έκοψε τόσο βάναυσα και άδικα το νήμα της ζωής στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Με τον δολοφόνο να περνάει για δεύτερη φορά τα Δικαστήρια της Ευελπίδων και τον κόσμο να αποπειράται να τον λιντσάρει εκ νέου, η πρώην σύζυγος του 58χρονου δολοφόνου προχωρεί σε συγκλονιστικές μαρτυρίες.

έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

θα υποστηρίξει ότι δεν είχε πρόθεση την ανθρωποκτονία της κοπέλας,

Σε βάρος του ο εισαγγελέας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Σύμφωνα με το δικηγόρο του, αλλά την κλοπή της τσάντας της, ενώ την ώρα της πράξης του βρισκόταν σε στερητικό σύνδρομο.

αστυνομικοί

Ο 58χρονος Μανώλης Σοροπίδης, σύμφωνα με το STAR βρίσκεται σε απομονωμένο χώρο, κάτι για το οποίο φρόντισαν από την πρώτη στιγμή οι . Κανείς δεν θέλει να έρθει σε επαφή με άλλους κρατούμενους, φοβούμενοι πως ίσως υπάρξει κάποια επίθεση σε βάρος του. Επίσης είναι σε συνεχή επιτήρηση, προκειμένου να αποφύγουν κάποια πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας.

άρχισε να ομολογεί

Στους αξιωματικούς της ασφάλειας, ο 58χρονος είπε ότι είναι χρήστης κοκαΐνης, και επικαλέστηκε στερητικό σύνδρομο, για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να του χορηγηθούν χάπια. Οι αστυνομικοί λένε ότι όταν προσήχθη στην Ασφάλεια, αρχικά υποστήριξε ότι δεν είχε σχέση με τη δολοφονία, αλλά 15 λεπτά αργότερα . Οι αξιωματικοί υποστηρίζουν ότι πίστευε πως δεν θα έφταναν στα ίχνη του και γι΄αυτό όπως διαπίστωσαν τις ημέρες που τον παρακολουθούσαν κυκλοφορούσε κανονικά, έκανε βόλτες και πήγαινε στα στέκια της Ομονοίας.

ναρκωτικών

Η σύζυγος του Εσσατζανιάν-Σοροπίδη Εμμανουήλ, μιλώντας στο STAR κάνει λόγο για έναν βίαιο και αδιάφορο άνθρωπο, ο οποίος δεν δίσταζε να κάνει χρήση ακόμη και μπροστά στο ίδιο του το παιδί. «Είμαι και εγώ μάνα, για αυτά που άκουσα, καταλαβαίνεται τώρα, θέλω να τιμωρηθεί» αναφέρει η πρώην σύζυγος του 58χρονου σε ερώτηση για το πώς ένιωσε ακούγοντας την πράξη του.

Η ίδια δηλώνει ότι δε περίμενε ο πρώην σύζυγός της να φτάσει σε αυτό το σημείο ενώ αποκάλυψε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα της βίαιης συμπεριφοράς, «δύο, τρεις φορές με είχε χτυπήσει» και αποκάλυψε ότι αποφάσισε να χωρίσει τον 58χρονο, όταν εκείνος ξεκίνησε τα ναρκωτικά, «έπινε μπροστά στα παιδιά μου, μπροστά στην μικρή μου κόρη». Σύμφωνα με την πρώην σύζυγο του δολοφόνου της Δώρας, το παιδί της είναι σοκαρισμένο λέγοντας «κοίτα τι πήγε και έκανε ο πατέρας μου για 20 ευρώ και για ένα κινητό».