Δύο μήνες πριν σε έλεγχο της τροχαίας βρέθηκε πάλι πιωμένος ο οδηγός της φονικής νταλίκας

 
Δύο μήνες πριν σε έλεγχο της τροχαίας βρέθηκε πάλι πιωμένος ο οδηγός της φονικής νταλίκας

Ενημερώθηκε: 10/05/18 - 11:31

Ακόμη μία φορά είχε βρεθεί «πιωμένος» σε έλεγχο της Τροχαίας πριν από δύο μήνες ο 64χρονος οδηγός της μοιραίας νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο στον Κηφισό, χτες Τετάρτη.

Υπενθυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του βαρέος οχήματος, έσπασε τη νησίδα και βρέθηκε από το ρεύμα Αθηνών - Λαμίας στο αντίθετο παρασύροντας δύο ΙΧ αυτοκίνητα και στέλνοντας στο θάνατο τους δύο οδηγούς ηλικίας 60 και 65 ετών και στην εντατική του Αττικού Νοσοκομείου την 34χρονη γυναίκα συνοδηγό κόρη του ενός θύματος.

Ο οδηγός της νταλίκας είχε εντοπιστεί από άντρες της Τροχαίας Δυτικής Αττικής να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, όμως ήταν λίγο πάνω από το επιτρεπτό όριο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μην του αφαιρέσουν το δίπλωμα, αλλά να του κόψουν πρόστιμο 200 ευρώ.

Ο 64χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα και όλα δείχνουν ότι δεν θα απολογηθεί, αλλά θα πάρει προθεσμία, προκειμένου να ετοιμάσει με τον συνήγορο του την απολογία του και ως τότε θα παραμείνει στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Χθες στους αξιωματικούς της Τροχαίας δεν θέλησε να πει πολλά και έμοιαζε χαμένος σε έναν δικό του κόσμο. Αρχικά φέρεται να υποστήριξε πως δεν οδηγούσε αυτός το βαρύ όχημα, μετά όμως άλλαξε και είπε ότι δεν κατάφερε να το ελέγξει για άγνωστο λόγο και έτσι, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να παρασύρει δύο οχήματα και να χάσουν τη ζωή τους οι δύο οδηγοί και να χαροπαλεύει στην Εντατική του Αττικού νοσοκομείου η 34χρονη γυναίκα.

Ψάχνουν το φορτηγό 

Πραγματογνώμονες, αναμένεται να κάνουν φύλλο και φτερό το φορτηγό προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει κάποιο μηχανικό πρόβλημα ή παρουσιάζει κάποια βλάβη. Όπως είπε ο ίδιος ο οδηγός στους αστυνομικούς είχε ξεκινήσει από τον Πειραιά, με το βαρύ όχημα κενό φορτίου για να πάει σε ένα εργοστάσιο περίπου 30 χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα για να φορτώσει. Παράλληλα, οι αξιωματικοί προσπαθούν να δουν τη διαδρομή της νταλίκας, πότε δηλαδή εισήλθε στη χώρα και την πορεία του από το εργοστάσιο μέχρι την στιγμή του τροχαίου στον Κηφισό. Πληροφορίες αναφέρουν πως παρουσιάστηκε αναντιστοιχία στον αριθμό πλαισίου με την άδεια κυκλοφορίας. Κάτι που όμως ερευνάται σε βάθος έτσι ώστε οι αστυνομικοί να έχουν ξεκάθαρη εικόνα.

Είχε χάσει γιο και αδερφό σε τροχαία ο οδηγός της νταλίκας

Μια ακόμη τραγική λεπτομέρεια της υπόθεσης είναι πως ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας έχασε σε τροχαίο τον γιο και τον αδερφό του...

"Ο αδερφός μου δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσει ποτέ. Μεγάλωσε στα φορτηγά από μικρό παιδάκι, καθώς ο πατέρας μου είχε φορτηγά. Ήταν η κακιά η ώρα μάλλον, δεν ξέρω τι να πω. Έχασε το παιδί του πριν δέκα χρόνια σε τροχαίο" είπε η αδερφή του.

Το νεαρό τότε παιδί έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ενώ από τροχαίο “έφυγε” και το άλλο σημαντικό πρόσωπο της ζωής του ο αδερφός του. Δύο απώλειες που όπως λένε οι δικοί του άνθρωποι δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ.