Έγκλημα στο Μαρκόπουλο: Την σκότωσε γιατί δεν την άφηνε να αυτοκτονήσει!

Έγκλημα στο Μαρκόπουλο: Την σκότωσε γιατί δεν την άφηνε να αυτοκτονήσει!
Ενημερώθηκε: 15/10/17 - 09:02

Έγκλημα στο Μαρκόπουλο: Σε θρίλερ εξελίσσεται η οικογενειακή τραγωδία με θύμα μια 17χρονη που την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου η ίδια της η μητέρα, συνταξιούχο της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πολλά αμυντικά τραύματα από μαχαιριές στο σώμα της 17χρονης, ενώ η θανατηφόρα ήταν στον λαιμό της άτυχης κοπέλας.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν η μητέρα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Η 51χρονη αρχικά κλείδωσε τον σύζυγό της στο υπόγειο του σπιτιού τους και προσπάθησε να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, η 17χρονη κόρη της, προσπάθησε να την αποτρέψει με αποτέλεσμα να δεχτεί πολλαπλές μαχαιριές από την μητέρα της, που τελικά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο σύζυγος στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας, σε μονοκατοικία επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας, σε κάποια στιγμή κατέβηκε στο υπόγειο για να κάνει κάτι δουλειές και τότε κλείδωσε την πόρτα η γυναίκα του. Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του συζύγου, στη συνέχεια άκουσε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν έπειτα από ώρα κατάφερε να βγει από το υπόγειο τις είδε θανάσιμα τραυματισμένες.

Οι γείτονες αποκάλυψαν ότι η οικογένεια ήταν καινούργια στην περιοχή, ενώ σημπλήρωσαν ότι από το διαμέρισμα ακούγονταν συχνά φωνές και καυγάδες.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τραγική ιστορία στο Μαρκόπουλο: Σκότωσε την κόρη της και αυτοκτόνησε!!!