Έγκλημα στο Περιστέρι: Η άτυχη Νικολέτα είχε αποπειραθεί πολλές φορές να χωρίσει και ο Πακιστανός την απειλούσε

 
αποπειραθεί

Πηγή Φωτογραφίας: (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)

Ενημερώθηκε: 07/08/22 - 23:19

Δεκάδες απειλητικά μηνύματα, ακόμη και την ημέρα της δολοφονίας της φέρεται ότι είχε δεχθεί η 17χρονη Νικολέττα από τον Πακιστανό φίλο της.

Ο πατέρας της κοπέλας Σίμος Κερογλίδης υποστήριξε στην τηλεόραση του Alpha ότι η 17χρονη ήθελε να χωρίσει. Ο ίδιος, υποστηρίζει, δεν τον ενέκρινε για φίλο της, ωστόσο η ίδια προσπαθούσε να τον καθησυχάσει. Ο δικηγόρος του πατέρα μίλησε για κακοποιητικό παρελθόν και περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της κοπέλας.

Είχε πολλά ονόματα και έκανε αιτήσεις ασύλου

Την ίδια ώρα, πέπλο μυστηρίου καλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Πακιστανού, που φέρεται να είχε τρία ονόματα, δύο επώνυμα, δύο πατρώνυμα, δύο μητρώνυμα και τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης, 20, 21 και 22 ετών.

Επί της ουσίας, κανείς δεν ξέρει ποιος είναι. Σύμφωνα με μία εκδοχή που εξετάζουν οι αρχές, ο Πακιστανός είχε έρθει μέσω Τουρκίας, χωρίς έγγραφα ενώ φέρεται ότι ήθελε να υποβάλει αιτήσεις ασύλου, πιθανόν υπό την καθοδήγηση άλλων και με διαφορετική αιτιολογία, ποντάροντας ότι κάποια θα ήταν θετική.

Φέρεται ότι ήταν μέλος σπείρας που διέπραττε ληστείες

Ο Πακιστανός φέρεται ότι ήταν γνώριμος στις αρχές. Λίγες ημέρες πριν είχε συλληφθεί για μικροκλοπές, ενώ φέρεται ότι διέπραττε ληστείες σε πεζούς και επιθέσεις σε σταθμευμε΄να οχήματα.

Ο ίδιος έμενε στην περιοχή της ομόνοιας με ομοεθνείς του, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του σε κυκλώματα.

Η σύλληψή του έγινε μετά από καταγγελία ομοεθνή του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ