Ελεύθεροι Λυκουρέζος-Παναγόπουλος

Ελεύθεροι οι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος αργά το βράδυ της Δευτέρας, μετά από ώρες ανάκρισης-Τι υποστήριξαν, τα κλάματα και τα χειροκροτήματα
Ενημερώθηκε: 22/04/19 - 22:38

Ελεύθεροι οι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος αργά το βράδυ της Δευτέρας, μετά από ώρες ανάκρισης για την περιβόητη «Μαφία των Φυλακών Κορυδαλλού».

Με σύμφωνη γνώμη του ειδικού εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλου και του αρμόδιου εισαγγελέα οι δικηγόροι, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Στον Αλ.Λυκουρέζο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε ΑΤ και της εγγύησης 50.000 ευρώ. Στον Θ. Παναγόπουλο επιβλήθηκε μόνο ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Οι δύο κατηγορούμενοι δικηγόροι έδωσαν πολύωρες απολογίες ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, αρνούμενοι τις κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της απόπειρας εκβίασης.

Με την ανακοίνωση της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του Αλ. Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη και η σύντροφος του, Νατάσα Καλογρίδη άρχισε να χειροκροτεί.