Εν ψυχρώ εκτέλεση ενός Αλβανού στην Αρτέμιδα στην μέση του δρόμου

Εν ψυχρώ εκτέλεση ενός Αλβανού στην Αρτέμιδα στην μέση του δρόμου
Ενημερώθηκε: 21/12/16 - 14:59
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 59χρονου άντρα από την Αλβανία στην μέση του δρόμου. Το περιστατικό έγινε στις 10 το πρωί επί της οδού Πλάτωνος 64 στην Αρτέμιδα. Άγνωστος άντρας πλησίασε το θύμα, και πυροβόλησε από κοντινή απόσταση εναντίον με κυνηγετική καραμπίνα, δύο φορές στο στομάχι και το κεφάλι, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Αμέσως μετά ο εκτελεστής τράπηκε σε φυγή στους γύρω δρόμους και από εκείνη την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του. Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, των Εγκληματολογικών και αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ κατά πάσα πιθανότητα τα κίνητρα της δολοφονίας ήταν προσωπικά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, ο δράστης που είναι Έλληνας 50 ετών, τα στοιχεία του έχουν γίνει γνωστά στις Αρχές και αναζητείται. Κανείς από τους δύο δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές, ενώ τα κίνητρα της εν ψυχρώ δολοφονίας αποδίδονται σε καθαρά προσωπικές διαφορές, που αναμένονται να διευκρινιστούν όταν και εφόσον εντοπιστεί και συλληφθεί ο 50χρονος Έλληνας.

Σχετικά Θέματα:

Ληστεία με πυροβολισμούς σε κοσμηματοπωλείο στην Μεταμόρφωση